Eurprivacy.nl
Image default
Financieel

Op zoek naar een incassobureau in Amersfoort

Incassobureau in Amersfoort inschakelen? Ja! Want sinds een paar maanden kreeg ik last van wanbetalers en schakelde ik Van Loon Incasso Advocaten in. Ik schakelde een incassobureau in Amersfoort in, omdat een nieuwe klant al veel achterstand heeft met zijn betalingen. Ik ben een groothandel in telefoonhoesjes. Voornamelijk voor de merken: Apple, LG en Samsung maar tegenwoordig ook voor Huawei en Alcatel. Dit zijn namelijk merken die steeds meer in opkomst zijn. Zo had een detaillist een groot aantal telefoonhoesjes bij mij ingekocht maar heeft nog steeds niet betaald. Ik had alles op tijd bij hem afgeleverd en heb de factuur op tijd opgestuurd. Nu een paar maanden later, na het versturen van meerder herinneringen heb ik nog steeds geen geld ontvangen. Lees in deze blog wat voor stappen ik ondernomen heb!

Incassobureau Amersfoort inschakelen

Ik ben via Google gaan zoeken en kwam uit bij een incassobureau in Amersfoort. Ik ben hier helemaal niet bekend mee, dus zocht ik eerst op de algemene informatie over wat voor stappen ik allemaal heb kunnen ondernemen. Zodoende kwam ik verschillende websites tegen over incassobureau en wat zij voor een ondernemer kunnen betekenen. Ik ben dus gaan zoeken op gratis incassobureau inschakelen en kwam uit bij Incasso Advocaten. Zij helpen je gratis aan je geld want ze verhalen de incassokosten bij de klant die niet betaald. Ik ben dus contact gaan opnemen met Incasso Advocaten en zij konden mij helpen! Ik moest langs komen om alles in detail te vertellen en dat deed ik dus ook. Ik vertelde dat ik een groothandel in telefoonhoesjes heb en dat ik grote voorraden aan telecomwinkels verkoop. Zodoende had i dat dus ook bij de wanbetaler gedaan. Hij betaald maar niet en dus zoek ik een bedrijf dat mij aan mijn geld kan helpen. Incassobureau Van Loon hielp mij super goed want binnen 3 weken had ik het geld op mijn rekening en ben super blij met hun hulp dat ze mij geboden hebben.