Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een makelaar in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een makelaar in Veenendaal? Wilt u een huis in of rondom Veenendaal kopen of verkopen? Of heeft u interesse in een woningruil? Zonnenberg Makelaardij in Veenendaal kan u op al deze fronten van dienst zijn.

Zonnenberg makelaardij: dé makelaar in Veenendaal!

Zonnenberg makelaardij biedt passende service bij allerlei zaken omtrent wonen. Zo kunnen wij u uiteraard bijstaan bij de aanschaf van uw droomhuis, of helpen we u bij de verkoop van uw woning. Wij staan u bij met deskundig advies en zijn, samen met u, betrokken in het gehele proces. Dit betekent dat wij ook na afronding van het aan- of verkooptraject nog voor u klaar staan wanneer u ons nodig heeft.

Heeft u een taxatie van uw woning nodig voor de fiscus of voor uzelf? Bent u van plan uw huis te verkopen? Of bent u simpelweg nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning? Bij makelaardij Zonnenberg kunt u uw onroerend goed gratis laten taxeren. U krijgt een deskundige, objectieve taxatie van uw woning, kantoor of winkel of bedrijfspand waarmee u verder kunt.

Ook wanneer u heeft besloten de uitdaging aan te willen gaan met een nieuw te bouwen woning, kunt u bij Zonnenberg terecht. Zeker wanneer u onervaren bent met dit traject, kunnen wij ons voorstellen dat het prettig kan zijn wanneer er een deskundig team met u meekijkt en u adviseert. Wij helpen bij het opstellen van plannen en de projectontwikkeling om zo uiteindelijk tot uw gewenste resultaat te komen.

Wilt u advies of heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen omtrent de taxatie van uw woning of woning ver- of aankoop? Wilt u advies over woningruil, de mogelijkheden voor een hypotheek of bent u benieuwd wat wij verder nog voor u zouden kunnen betekenen?

Ons enthousiaste en betrokken team staat vijf dagen per week voor u klaar. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken, of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Buiten onze kantoortijden kunt u in overleg ook een afspraak met ons maken.