Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een makelaar in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een makelaar in Veenendaal? Wilt u een huis in of rondom Veenendaal kopen of verkopen? Of heeft u interesse in een woningruil? Zonnenberg Makelaardij in Veenendaal kan u op al deze fronten van dienst zijn.

Zonnenberg makelaardij: dé makelaar in Veenendaal!

Zonnenberg makelaardij biedt passende service bij allerlei zaken omtrent wonen. Zo kunnen wij u uiteraard bijstaan bij de aanschaf van uw droomhuis, of helpen we u bij de verkoop van uw woning. Wij staan u bij met deskundig advies en zijn, samen met u, betrokken in het gehele proces. Dit betekent dat wij ook na afronding van het aan- of verkooptraject nog voor u klaar staan wanneer u ons nodig heeft.

Heeft u een taxatie van uw woning nodig voor de fiscus of voor uzelf? Bent u van plan uw huis te verkopen? Of bent u simpelweg nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning? Bij makelaardij Zonnenberg kunt u uw onroerend goed gratis laten taxeren. U krijgt een deskundige, objectieve taxatie van uw woning, kantoor of winkel of bedrijfspand waarmee u verder kunt.

Ook wanneer u heeft besloten de uitdaging aan te willen gaan met een nieuw te bouwen woning, kunt u bij Zonnenberg terecht. Zeker wanneer u onervaren bent met dit traject, kunnen wij ons voorstellen dat het prettig kan zijn wanneer er een deskundig team met u meekijkt en u adviseert. Wij helpen bij het opstellen van plannen en de projectontwikkeling om zo uiteindelijk tot uw gewenste resultaat te komen.

Wilt u advies of heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen omtrent de taxatie van uw woning of woning ver- of aankoop? Wilt u advies over woningruil, de mogelijkheden voor een hypotheek of bent u benieuwd wat wij verder nog voor u zouden kunnen betekenen?

Ons enthousiaste en betrokken team staat vijf dagen per week voor u klaar. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken, of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Buiten onze kantoortijden kunt u in overleg ook een afspraak met ons maken.

Gerelateerde artikelen

Teakhouten tafel en stoelen

Infrarood cabine goed voor lichaam en geest

Ga niet zelf klungelen maar schakel de Loodgieter uit Hengelo in!