Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Moeite met douchen? Neem een douche hulpmiddel!

Wanneer u ouder wordt beginnen sommige zaken zoals het douchen, schoonmaken en boodschappen lastiger te worden. Dit kan misschien vervelend voor u zijn, maar met het juiste hulpmiddel kan u gemakkelijk uw dagelijkse activiteiten blijven doen. Zeker als u moeite heeft met douchen is er veel mogelijk. In dit artikel vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van douche hulpmiddelen. 

Zitten op een badstoel

Wanneer u nog vrij mobiel bent, maar toch graag iets hoger wil zitten in de badkuip, kan de badstoel een geweldige oplossing zijn. Zo kunt u gemakkelijker opstaan na het nemen van een bad. Als u op zoek bent naar extra comfort en gemak, kunt u ervoor kiezen om een badzitje met leuningen te kiezen. Deze soort stoel biedt de meeste ondersteuning mogelijk. Wanneer u niet meer zo mobiel bent is het wellicht een goed idee om te kiezen voor een badstoel met een draaibare zitting. Met een stoel met draaibare zitting kunt u namelijk gemakkelijk vanaf de rand van het bad het water in.

Douchen met een stoel of krukje

Met behulp van een stoel of krukje in de douche ervaart u veel meer stabiliteit. Zo zorgt de stoel ervoor dat u gemakkelijk kan douchen, ook wanneer het nat wordt. De douchestoeltjes- en krukken zijn uitgerust met anti-slip filtjes waardoor u niet kan uitglijden. Een ander voordeel van deze stoeltjes en krukjes is dat ze verstelbaar zijn in hoogte. Zo kunt u het gebruiken als u wat korter bent, maar ook als u langer bent.

Douche hulpmiddel kopen

Als u een douche hulpmiddel wil kopen bent u bij zorgmiddelenaanhuis.nl aan het juiste adres. Zij zijn de goedkoopste online zorgaanbieder met een groot assortiment. Ook voor andere producten zoals scootmobiels, rollators of toilethulpmiddelen kunt u bij hen terecht. Shop online of kom langs in de showroom.

https://www.zorgmiddelenaanhuis.nl/