Eurprivacy.nl
Image default
Entertainment

Maandhoroscoop voor het sterrenbeeld Stier komende maanden

De maand April
April wordt een sensuele en levendige maand op gebied van de liefde en sociale contacten. Let op dat je geregeld dominant kunt zijn en je dan teveel je zin doordrijft. Jouw scherpe humor kan anderen beïnvloeden en zelfs kwetsen. Singles kunnen deze maand kansen krijgen. Mensen die net een nieuwe relatie hebben, zullen de mogelijkheid krijgen deze te ontwikkelen. Mensen met een langere relatie, zullen ook weinig problemen kennen. Op gebied van je carrière zal het geen goede, maar ook geen slechte maand zijn. Heb je een eigen bedrijf, dan is er het een en ander mogelijk en kun je winst halen of je bedrijf uitbreiden. Tot de 10de ben je productief en bereik je financieel veel. Werk je voor een baas kijk dan eens om je heen voor bepaalde werkzaamheden om wat extra te verdienen. Je hebt veel fantasie, maar kunt hier wel eens teveel risico mee nemen. Er wordt aangeraden eerlijk bezig te zijn en niet te ondoordacht te handelen. In je werk is het belangrijk je zo op te stellen dat mensen je begrijpen. Soms ben je ondoorgrondelijk en weten ze niet wat je wilt. Aan de andere kant doe je er goed aan je eigen dingen te doen. Je bent zelfstandig genoeg en hebt anderen minder nodig om te presteren. Wel wordt aangeraden niet te snel te gaan als het om zakelijke beslissingen of investeringen gaat. Je doet er deze periode verstandig aan veel tijd te besteden aan geliefden. Deze zal je in de toekomst nog nodig hebben. Zijn er in privérelaties of de liefde momenten dat je belangrijke besluiten moet nemen, doe dit dan alleen op rationele gronden en niet omdat je emoties je dwingen. Zorg dat je geregeld bij vrienden langsgaat, maar houd ook tijd voor jezelf over.

In de liefde zal het van de 10de tot de 20ste voor gebonden mensen lastiger gaan. Je kunt moeite hebben om met de mening van je partner om te gaan. Je bent nu eenmaal iemand die koppig en eigenwijs kan zijn. Zijn er conflicten, zorg dan dat je gas terugneemt en ga ze vooral niet erger maken door ongenuanceerd te reageren. Let vooral op gevoelens en luister naar je intuïtie. Dan kun je eventuele problemen al voorkomen. Singles zullen deze periode succesvol zijn. Er zijn aanwijzingen dat er in je leven belangrijke veranderingen zijn. Je kunt veel nieuwe mensen ontmoeten die tot vriendschap leiden, maar ook tot liefde. Je bent charismatisch en mensen zullen het fijn vinden om in jouw omgeving te zijn. Vanaf de 20ste komt er een rustgevende energie op je af. Er komen weinig problemen en je hoeft je ook geen zorgen te maken over dingen die mislukken. Kosmische energieën zorgen dat jij je goed aanpast. Jongeren kunnen deze tijd veel verlangens hebben het avontuur op te zoeken en iets te doen, wat ze in hun dromen beleefd hebben. Ouderen kunnen geweldig nieuws krijgen als het om een relatie of andere contacten gaat. De laatste dagen van de maand doe je er verstandig aan je fysieke gesteldheid onder de loep te nemen, zodat je ook mentaal lekker in je vel zit. Wil je een belangrijk besluit nemen of een grote investering doen, dan kun je dit gerust doen. Je zult een veilige energie ervaren, waardoor je de maand perfect afsluit.

De maand Mei
Het is een maand, waarin je veel bereikt. Wil je een eigen bedrijf starten, doe dit dan alleen als je het gevoel hebt dat dit zin heeft. Heb je een eigen bedrijf, dan staan concurrenten je niet in de weg. Mensen die voor en met je werken, hebben grote bijdrage en zorgen dat je bedrijf goed functioneert. Het is een prima maand om, als er mogelijkheden zijn, actief te zijn en zo snel mogelijk te handelen, omdat je dan makkelijk wat extra’s kunt verdienen. Werk je voor een baas, blijf dan sympathiek en empathisch en eis niet teveel. Er komt heus een moment dat je meer kunt vragen. Voor relaties zal het 1ste deel van de maand relaxt zijn en het 2de deel een stuk spannender worden. Tot de 11de is er sowieso krachtige energie, waardoor je achterstallig werk of problemen oplost. Je bent krachtig en adequaat in datgene wat je in gedachten hebt of wat er van je gevraagd wordt. Wees niet te onzeker, maar laat je niet tegenhouden door mensen die anders dan jij denken. Zelfstandigheid en samenwerking zullen belangrijk zijn, maar dan wel uitgebalanceerd. Je hoeft heus niet altijd samen te werken. Je kunt makkelijk de leiding of het initiatief nemen. Heb je een eigenbedrijf, dan doe je er goed aan om oog te hebben voor dingen die buiten je comfortzone liggen. Ook mensen waar je normaal niet veel op let, kunnen waardevoller zijn dan je denkt. Het is een goede tijd voor familiale- en gezinszaken, waarbij de financiële kant sterk aan bod komt.

Let op dat niet alle mensen het goed met je voorhebben. Ga er niet te streng mee om, voor alles is een reden en daar dien je achter te komen. De 11de t/m de 21ste zal je spiritueel geprikkeld worden, waardoor fantasie en dromen veel boodschappen opleveren. Ga niet te snel en kijk wat mogelijk is. Kom je nieuwe mensen tegen dan wordt aangeraden het verleden er niet teveel bij te betrekken. Geef mensen kans en oordeel niet te snel. Zijn er geliefden in je omgeving die een conflict hebben, neem dit niet te persoonlijk op. Beter kun je nuchter blijven en trachten om te bemiddelen. Zorg dat je de weekenden benut om te ontspannen en niet teveel zakelijke activiteiten te doen. Wees zakelijk gezien niet bang om fouten te maken. De grootste fout die je kunt maken, is als je je fouten niet onder ogen durft te komen. Vanaf de 22ste is er bijzondere energie, die je onderbuikgevoel prikkelt. Je bent romantisch en avontuurlijk en geniet van plezier, erotiek, avontuur en andere lossere dingen. Je kunt prima evenwicht vinden tussen je privé- en je zakelijke leven. Hierdoor zal je ook zakelijk en financieel het een en ander bereiken. Hierbij wordt wel aangeraden om buiten je comfortzone te treden en dingen te doen, die je normaal niet snel zou doen.

Lees meer over sterrenbeeld april of sterrenbeeld Stier
Wil je weten wat je horoscoop vandaag voorspelt? Lees dan de daghoroscoop Stier.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Ballonartiest Pieter van Engen zorgt voor hilariteit

De waarheid over paranormale vermogens