Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

Een draadloos communicatiesysteem voor scheidsrechters

Het draadloze AXIWI communicatiesysteem is het duplex systeem voor de sport. Het communicatiesysteem is uitermate geschikt voor scheidsrechters die toezicht houden op een sportwedstrijd en in direct en draadloos contact willen staan met collega-scheidsrechters en officials. Het communicatiesysteem biedt ook diverse mogelijkheden voor het coachen van atleten en scheidsrechters in verschillende situaties. Met een gewicht van slechts 39 gram en een formaat dat nauwelijks groter is dan een luciferdoosje, is het het meest gebruiksvriendelijke communicatiesysteem in de sport.

Met AXIWI’s communicatiesysteem kunnen 6 personen tegelijk hands-free met elkaar communiceren via de ‘open’ lijnverbinding. Andere mensen, met een AXIWI toestel en verbonden met de groep, kunnen meeluisteren. Ongewenste derden kunnen het gesprek niet afluisteren. Je kunt kiezen voor een permanent open verbinding of een open luisterverbinding en spraakverbinding door een PTT (Push to Talk) toets in te drukken.

De voordelen van een communicatiesysteem voor scheidsrechters
Snel beslissingen nemen met de open’ lijnverbinding

Proactief hulpmiddel voor wedstrijdleiding
Direct contact met scheidsrechters en officials
Iedereen met een AXIWI communicatiesysteem is ‘live’ op de hoogte
Motiverend voor het scheidsrechter/arbitrage team

Scheidsrechters en officials zijn volledig bij het spel betrokken
Vermindering van fouten

Controleer onmiddellijk de nodige wedstrijdinformatie met de collega om fouten te voorkomen
Door de snelle en directe communicatie kan over elke spelsituatie een keuze/beslissing genomen worden.
Meer professionaliteit/gezag

Spelers en coaches waarderen een communicatiesysteem voor voetbalscheidsrechters, omdat de snelheid en de juistheid van de beslissingen van de scheidsrechters toeneemt. Dit komt de sportwedstrijd uiteraard ten goede. Door het gebruik van een communicatiesysteem ervaren de deelnemers aan het spel een scheidsrechtersteam als professioneel.

Ontwikkeling van scheidsrechters

Door scheidsrechters en waarnemers met een AXIWI communicatiesysteem te laten meeluisteren met de scheidsrechters in het veld, weten ze precies hoe een scheidsrechter reageert op specifieke spelsituaties. Daardoor kunnen ze het spel van de scheidsrechter beter analyseren en kunnen ze na de wedstrijd beter evalueren. Dit draagt bij tot een versnelling van de ontwikkeling van de scheidsrechter en komt de sport(en) ten goede.