Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Lekker borrelen met een borrelbox van Borreldoosje.nl

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? Of wil je samen met iemand borrelen in deze bijzondere tijden? Wij hebben verschillende borrelboxen die wij bij jou thuis bezorgen. Bestel je boven de € 100? Dan is de verzending gratis.

We leveren door heel Nederland

De borrelboxen worden door heel Nederland geleverd. Heb je specifieke wensen? Of wil je een borrelbox op maat laten maken? Geen probleem! Neem contact op via info@borreldoosje.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden. We leveren onze borrelboxen onder andere in:

Wat krijg je in onze borrelboxen

Het team van borreldoosje.nl zijn echte borrelliefhebbers. Daarom zorgen wij ervoor dat alleen de lekkerste producten in de borrelboxen zitten. Heb je allergenen? Of wil je informatie over de producten? Wij kunnen je daarbij helpen! Neem contact met ons op en wij leggen het je graag uit.

Meerdere aantallen bestellen?

Wil je bijvoorbeeld jouw collega’s verrassen met een heerlijke borrelbox? Ook daar kunnen je bij helpen! Geef bij het bestellen meerdere adressen door en het komt helemaal goed. Bestel je op werkdagen voor 14:00? Dan zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag nog wordt verzonden.

 

https://borreldoosje.nl/