Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Kunst kerstboom? Super handig!

De kerstdagen zijn een van de leukste feestdagen volgens de meesten. Veelal gezelligheid met familie en vrienden. Heerlijk eten. Leuke cadeautjes. En zo maar door. Toch zitten er ook wel veel benodigdheden aan vast. Boodschappen doen, het huis versieren, koken. Natuurlijk is het allemaal hartstikke waard. Maar zou u ook wel willen dat het iets makkelijker kon. Want het toch wel een hoop klusjes. De kerstboom kopen en in huis brengen is bijvoorbeeld een hele klus. Elk jaar weer een nieuwe uitzoeken in de winkel. Het naar huis sjouwen, terwijl je een spoor van naden achter je laat lopen die weer opgeruimd moeten worden. Daar hebben wij een perfecte oplossing voor!

Bij ons kunt u gemakkelijk via de site een kerstboom bestellen. Dat is al een klus minder tijdens de drukke dagen. Via Xmasdeco kunt u kunstkerstbomen bestellen. Onze bomen zijn niet van echte bomen te onderschrijden! U kunt de bomen leeg bestellen en simpel in elkaar zetten. De bomen zijn naadloos, dus vindt u geen spoor van naden om op te ruimen. En na de feestdagen kunt u de boom weer in de doos zetten voor volgend jaar!

Ook kunt u versierde kerstbomen bestellen. U heeft daarbij de keuze tussen een basis pakket en een luxe pakket. Het verschil zit ‘m in de versiering. U kunt de hoeveelheid versiering bepalen. U kunt zelfs kiezen voor besneeuwde bomen. Led-lampjes zijn altijd inbegrepen. De bomen hebben een sterke boomtop voor de mooiste piek. In bepaalde pakketten zijn die inbegrepen, zoals honderden andere ornamenten voor de meest magische bomen. Deze bomen garanderen een gezellig kerstfeest waarbij u veel minder moeite voor hoeft te doen. Dat is eens een goed kerstcadeau!

De bomen worden gratis thuisbezorgt. Ze zijn ook direct leverbaar! Als u ze voor 16.00 besteld, zijn ze binnen 24 uur al bij u thuis! Dan zit u ruim op tijd al in de kerstsfeer!

https://www.xmasdeco.nl/