Eurprivacy.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Jaarlijks een medewerkerstevredenheidsonderzoek is noodzakelijk

Onderzoeksbureau Solkie uit Leusden is van mening dat het jaarlijks uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek noodzakelijk is voor het behouden van een goede werksfeer. Ben jij eigenaar of HR-manager bij jouw bedrijf en vraag jij jezelf af of de medewerkers tevreden zijn? Schakel de hulp in van dit onderzoeksbureau door een werknemerstevredenheidsonderzoek op maat te laten maken.

Dit is waarom een medewerkerstevredenheidsonderzoek belangrijk is

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek inzetten draagt niet alleen bij aan een goede werksfeer, het geeft tevens nieuwe inzichten over hoe medewerkers zich daadwerkelijk voelen over hun huidige functie binnen jouw bedrijf. Als directie of HR-manager zal je vast merken dat er vaak meer gepraat wordt achter je rug om dan dat mensen direct naar je toekomen. Solkie herkent dit probleem en is willend om dit samen met je op te lossen door het gebruik van een werknemerstevredenheidsonderzoek. Aan de hand van jouw wensen gaan zij aan de slag om een onderzoek te maken met gamificatie. Een goed voorbeeld daarvan is de stickman. Dit is het element van dit onderzoeksbureau, waardoor zij zich onderscheiden van andere bedrijven die onderzoeken maken voor andere bedrijven. Tevens kunnen er korte filmpjes in het onderzoek worden verwerkt, waardoor het voor de medewerkers een fijne vragenlijst wordt. Zij houden ervan om bedrijven uit te dagen om maandelijks een onderzoek te verspreiden, hierdoor kan je als bedrijf zijnde goed analyseren hoe het maand op maand verloopt. Echter heeft het ook een andere reden. Stickman gaat namelijk in elk onderzoek op reis naar een bestemming en jouw medewerkers kunnen erachter komen waarheen als zij het onderzoek voltooien.

Vraag een demo aan en ervaar het zelf

Wil je weten hoe het is om zelf een medewerkerstevredenheidsonderzoek in te vullen? Vraag dan zeker een demoversie aan. Bekijk de website https://solkie.nl/frequent-meten-van-medewerkerstevredenheid/ om erachter te komen hoe het meten van tevredenheid kan zijn voor jouw medewerkers. Solkie helpt je graag bij het realiseren van jouw eigen werknemerstevredenheidsonderzoek.