Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Inbouwhaarden met waterdamp

Ecologische vlammen zijn een andere geweldige eigenschap van ingebouwde waterdamp haarden. Dit type haard produceert geen condensatie of vochtigheid. Dit kenmerk maakt het een ideale keuze voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. De ecologische vlammen zijn ook goed voor het milieu. Ze produceren geen vocht of stof. Omdat ze geen rook produceren, brengen ze ook geen schade toe aan de luchtkwaliteit binnenshuis. U moet echter wel rekening houden met bepaalde overwegingen voordat u een waterdamphaard aanschaft.

Een mooi vuur in uw huis is niet alleen wenselijk, maar ook goed voor het milieu. AFIRE TM PRESTIGE inbouwhaarden met waterdamp bieden een unieke, moderne vuurervaring met een warme gloed en zonder uitlaatgassen of vervuiling. De ultrafijne koude waterdamp die wordt gebruikt om realistische vlameffecten te creëren, is niet giftig en wordt geleverd met 30 kleuropties. Met de afstandsbediening kunt u automatisch van kleur veranderende effecten instellen.

Een brandvrije, emissievrije inbouwhaard met waterdamp is de volgende stap in het verwarmen van uw huis, en het is gemakkelijker dan ooit om die van u te bedienen met een app op uw smartphone. Volg gewoon de instructies en u bent in een mum van tijd klaar om te beginnen. Deze haarden kunnen worden geïnstalleerd op een ruwbouwmuur of een afgewerkte opening, en u zult in een mum van tijd klaar zijn om te genieten van de warmte van uw nieuwe haard.

 

Inbouwhaarden met waterdamp

De Opti-Myst cassette voor inbouwhaarden met waterdamp is aanpasbaar voor een authentieker vlammenspel. De LED-verlichting en stoomtechnologie creëren een realistisch 3D-vlameffect. De eenheid kan 40 inch overspannen en in serie worden aangesloten voor een dramatische lineaire installatie. De Dimplex Opti-Myst-haard wordt ook geleverd met een op batterijen werkende afstandsbediening, waarmee u de hoogte van de vlammen en het volume van de realistische “crackle”-geluidstechnologie kunt regelen.

Deze cassette maakt gebruik van ultrasone technologie om een realistisch vlameffect te produceren. De ultrafijne waternevel die wordt geproduceerd bootst het uiterlijk van echte rook en vlammen na. Het water in het reservoir wordt gereflecteerd om een 3D illusie te creëren. Dit maakt de Opti-Myst tot een ideale aanwinst voor elke ruimte. De Dimplex Opti-Myst Pro 1000 is ook voor commerciële toepassingen een uitstekende keuze.

Voor wie op zoek is naar een elegante open haard zonder de gevaren van echt vuur, is de Opti-Myst Pro 1500 Built-In Water Vapor Fireplace wellicht iets voor hem of haar. Zijn gestroomlijnde en eigentijdse ontwerp past bij elke stijl en is ongelooflijk veelzijdig, met optionele aangepaste media. Een geweldige eigenschap van deze haard is dat hij volkomen veilig is in het gebruik en slechts een paar cent per dag kost om te draaien.

In tegenstelling tot een traditionele open haard produceert de OPTI-MYST waterdamphaard een nevel van water die vocht toevoegt aan de lucht van uw kamer. Grotere haarden geven meer water af, zodat in een droge kamer misschien geen condensatie optreedt, maar in een vochtige kamer misschien wel. Daarom is het belangrijk om te overwegen hoeveel vocht uw kamer kan verdampen voordat u dit product aanschaft.

In tegenstelling tot een traditionele gas- of elektrische haard, produceert de Opti-Myst Albany inbouwhaard met waterdamp een realistisch vlam- en rookeffect door gebruik te maken van de weerkaatsing van lichtdeeltjes. Hij heeft ook een schakelbaar verwarmingsvermogen en werkt geruisloos. Dimplex biedt gratis verzending naar Europa. Opti-Myst elektrische haarden zijn veilig en eenvoudig te bedienen. Ze passen in bestaande open haarden voor een eenvoudige installatie.

Opti-Myst haarden hebben een indrukwekkend scala aan functies en zijn zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden. U hoeft het waterreservoir slechts twee keer per week te vullen en u hebt vele jaren een prachtige haard. De Opti-Myst Albany heeft het grootste zichtveld en de meest zichtbare vuurhaard. En omdat hij een strak en modern design heeft, zult u hem niet willen verbergen.

De Opti-Myst Albany inbouwhaard met waterdamp is uitsluitend gecertificeerd voor gebruik binnenshuis. In tegenstelling tot andere merken van elektrische haarden, produceert hij geen schadelijke uitstoot of as. In plaats daarvan bootst hij het uiterlijk van echt vuur na met behulp van LED-verlichting. Het is ook veilig en vormt geen risico op brand of stoomverbranding. Opti-Myst haarden zijn veilig en gaan al minstens vijf jaar mee zonder grote mechanische problemen.