Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

In 5 Eenvoudige Stappen Naar Mooie Lippen

Als make-up artist weet ik maar al te goed dat het hebben van zachte, volle lippen voor veel vrouwen een droom is. Zulke lippen geven je gezicht ook een hele knappe uitstraling. De lippen van Angelina Jolie worden niet voor niets haar handelsmerk genoemd…

Met de 5 onderstaande stappen kan je eenvoudig de perfecte kleur van lipstick uitkiezen die het best past bij je uiterlijk, en zorg je tegelijk ook dat je lippen ten allen tijde verzorgd blijven:

 

1. Kies je liptstick steeds volgens je huidskleur en haarkleur. Vrouwen met fijne/dunne lippen kiezen best voor een lichte lipstick. Vrouwen met iets vollere lippen gaan best richting de donkere kleuren van lippenstift.

 

2. Zorg dat je lippen zacht en soepel zijn alvorens lipstick aan te brengen. Door lipstick aan te brengen accentueer je juist je mond, zorg dus dat je lippen niet droog of gesprongen zijn. Droge of gesprongen lippen behandel je vooraf met een vochtinbrengende crème of een vitamine E stick.

 

3. Prime je lippen met een primer voor je lipstick aanbrengt. Op die manier geef je je lippen een extra langdurig behoudt van lippenstift en je lippen zullen er gegarandeerd gladder en natuurlijker uitzien!

 

4. Gebruik een spons of een klein borsteltje om poeder rond de buitenkant van je lippen aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat je lipstick niet buiten je liplijn zal afgaan. Bovendien geeft dit ook een extra vollere look aan je lippen en creëert het een subtiel contrast rond je liplijn.

 

5. Lijn je lippen met een lippotlood dat overeenkomt met je kleur van lipstick. Door vooraf gebruik te maken van een lippotlood maak je een barrière zodat je bij het aanbrengen van lippenstift steeds binnen de contouren van je lippen valt.

 

Als je deze 5 handige tips volgt dan ben je al goed op weg om mooie, volle lippen te creëren. Nog een laatste gouden tip: kwalitatieve lippenstift kost al snel €5 à €10+ per stick en vindt je in de betere make-up speciaalzaak of in een online make up shop. Voor een mooi en goed resultaat laat je je dus best niet verleiden door die goedkope lipsticks van de supermarkt!