Eurprivacy.nl
Image default
Relatie

Ik zoek een lieve man

Ik zoek een lieve man

Leuk dat je mijn oproepje leest. Ik ben een poeslieve iets wat stoute vrouw halverwege in de 30. Ik zoek een lieve man om mijn liefdesleven wederom op te krikken. Ik ben in tegenstelling tot andere vrouwen echt niet heel veel eisend. Wel is een leuke kop en een goed lichaam wel een pluspunt. Zoek jij als man een leuke lieve vrouw? Heb jij minimaal  2 dagen per week de tijd om zowel leuke dingen als romantische tijden te beleven? 

Wat zoek ik in een lieve man

– Een man die vooral op liefdesleven goed weet wat hij wilt. – Je bent aardig en spontaan en voelt mij goed aan. – Je bent zorgzaam op de dagen dat wij met elkaar doorbrengen. – Je hebt vervoer om naar mijn appartement te komen.

Discreet omgaan binnen onze spannende relaties:

Omdat mijn omgeving en familie niks van deze relatie af mag weten is disretie natuurlijk erg belangrijk. Je mag mij mailen en als er een klik is ook per sms contact leggen, maar nooit ongevraagd omdat mijn man dan ook in of rond het huis kan zijn. 

Over mijn (lieve) man

Mijn man is altijd druk met zijn zaak in Nederland en elders in Europa. Hierdoor is hij ongeveer de helft van de week van huis. Dit is de reden waarom ik moet jou een spannende relatie zoek. Voel jij je als man geroepen ben je tussen de 30 en 45 jaar? Dan hoop ik iets van je te horen zodat we mogelijk spannende en romantische tijden kunnen gaan beleven. Kusjes Angelique