Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

Hoe werkt de schermbescherming van je smartphone tegenwoordig?

Onze smartphones zijn gadgets waar we niet meer zonder kunnen, sommigen onder ons letterlijk. Het is geen wonder dat we onze dag zonder deze dingen niet kunnen voorstellen. Maar wat als er iets gebeurt met je dierbare en zijn display? Hoe kun je het gebruiken? Tegenwoordig wil je je Samsung Galaxy S9 wel beschermen en als je een dure iPhone X hebt aangeschaft wil je natuurlijk ook dat het scherm goed blijft.

We hebben ons hetzelfde afgevraagd, dus hebben we besloten om de markt voor screenprotectors te verkennen en te proberen erachter te komen of dit iets is dat je nodig hebt en hoe het je kan helpen. Blijf kijken om erachter te komen. 

WAT IS SCHERMBESCHERMER voor je smartphone?

Meestal wordt de schermbeschermer rechtstreeks op het display van uw telefoon aangebracht en biedt deze een extra beschermlaag. Je kunt het als een airbag voor je scherm bekijken. Om het correct toe te passen, moet u uw display reinigen en de schermbeschermer ertegen drukken. Wees voorzichtig en zorg ervoor dat alle luchtbellen naar buiten knijpen, omdat ze de beschermende capaciteit van de schermbeschermer kunnen verminderen.

De centrale rol van de schermbeschermer is om krassen en stoten te absorberen in plaats van uw display. Als het kapot gaat, vervang je het snel voor een paar dollar. Hoe dan ook, het kost je veel minder om de schermbeschermer te vervangen dan wanneer je de hele display van je smartphone zou moeten vervangen.

Is Gorilla Glass echt sterk genoeg om je scherm te beschermen tegen vallen?

De meeste telefoons hebben tegenwoordig al sterke schermen die bestand zijn tegen externe beschadigingen, althans volgens een telefoonspecificatie. Soms is het Corning Gorilla Glass ; soms is het saffierglas of een andere vorm van speciaal bewerkt glas. Maar we zijn allemaal getuige geweest van ongelukken waarbij dergelijke displays volledig werden verbrijzeld met stoten en stoten die ze niet konden nemen.

Dus, het is logisch om je af te vragen of een dergelijke bescherming genoeg is? Het geven van het juiste antwoord op deze vraag is moeilijk. Zelfs als het Gorilla-glas (en soortgelijke geharde glazen) behoorlijk duurzaam is en u van hoge kwaliteit voorziet, is het niet krasbestendig. Met de tijd, vooral als u een consument bent die uw telefoon in een zak met sleutelhangers of in een tas met allerlei spullen neemt, kan hij snel krassen krijgen van al uw spullen.

Wat zijn de nadelen?

Glasbescherming VERANDERT DE GEBRUIKERSERVARING van uw telefoon ENIGSZINS . Als je kiest voor betrouwbaardere oplossingen (die niet altijd de duurste zijn), zul je minder een verschil voelen, maar het zal nog steeds niet hetzelfde zijn als tijdens het gebruik van de blote weergave.

Een ander nadeel van het hebben van een schermbeschermer is het feit dat UW SCHERM VETTIGER WORDT EN MEER VLEKKEN van VINGERAFDRUKKEN HEEFT dan voorheen. Schermbeschermers hebben meestal niet dezelfde anti-vlekfuncties die schermen hebben, en daarom zal alles dat uw telefoon aanraakt een stempel drukken.

https://gsm-stuntprijzen.nl/