Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Hoe lang is je theorie geldig?

Als je theorie-examen over een week of twee afloopt, is het waarschijnlijk tijd om te accepteren dat het te laat is om in een snel praktijkexamen te passen. Bedrijven die erop gericht zijn studenten snel te laten slagen, zijn snel, maar we zijn geen wonderdoeners! Toch is dit geen reden om op te geven. Helemaal opnieuw beginnen is echt niet zo moeilijk als het klinkt. Als je eenmaal weer op gang komt en wat toewijding toont, zul je merken dat het tempo echt omhoog kan gaan! Hoe lang is je theorie geldig? Deze is 1,5 jaar geldig bij een auto theoriecursus certificaat.

Het theorie-examen opnieuw doen
Stap 1 is jezelf zo snel mogelijk laten inschrijven voor een ander theorie-examen. Je wilt geen momentum verliezen door het uit te stellen. Goed nieuws – vergeet niet snel te volgen? Dat kan ook met theorie-examens! Houd er ook rekening mee dat je deze test eerder hebt behaald, dus als je het nog een keer moet doen, moet je dat ook doen.

Als het geluk echt niet aan jouw kant staat en het je niet lukt om te slagen, is dat niet het einde van de wereld. De DVSA vereist alleen dat leerlingen een gat van 3 werkdagen laten tussen hun laatste theorie-examen en het volgende. Boek een nieuwe test en gebruik de wachttijd om wat bij te werken.

Leer van het verleden
De tweede keer is de perfecte gelegenheid om te leren van je fouten uit het verleden. Let op uw nieuwe vervaldatum en concentreer u op het leren rijden voordat deze arriveert. Bedenk dat praktijktoetsen gepaard gaan met wachttijden en zelfs eventuele afzeggingen.

Tot slot, hoewel het belangrijk is om in je capaciteiten te geloven, is het verstandig om voldoende tijd te laten voor in ieder geval een paar pogingen tijdens het praktijkexamen. Niet iedereen slaagt de eerste keer. Sterker nog, de statistieken laten zien dat de meeste mensen dat niet zullen doen! Dit is geen reden om pessimistisch te zijn, maar wees realistisch.