Eurprivacy.nl
Image default
Marketing

Hoe kom ik hoger in Google?

Hoe kom ik hoger in Google?

Hoe kom ik hoger in Google? Dat vragen veel mensen zich af. Tegenwoordig is een goede aanwezigheid op internet, vooral met Google, erg gunstig. Dit is een heel belangrijk onderwerp want zonder goede zoekmachine optimalisatie kom je laag te staan ​​in het ranking systeem van Google. Hoe lager uw score in het scoresysteem, hoe moeilijker het is om jouw site te vinden. SEO is nieuw en heeft pas sinds 2008 zijn intrede gedaan in de wereld van marketing. SEO is een van de belangrijkste marketingtools op het gebied van online marketing. Omdat het zo nieuw is, zijn er niet veel SEO-experts. Aangezien internet met de dag groeit en er steeds meer bedrijven zich op internet vestigen, zal dit onderwerp automatisch meer aandacht krijgen.

Waardoor werken linkjes?

Een website komt hoger in het ranking systeem van Google door ergens op je site mogelijk relevante zoekwoorden te plaatsen. Er is een belangrijke regel die moet worden gevolgd bij SEO, hoe regelmatiger het zoekwoord, hoe waardevoller het voor Google is. Daarom is het belangrijk om je content van top tot teen te optimaliseren. Ten eerste wil je concentreren op één hoofdzoekwoord per pagina. Als je voor te veel verschillende zoekwoorden tegelijk op dezelfde pagina gevonden wilt worden, heeft dat invloed op de relevantie van de zoekwoorden. Wat je in de praktijk dus het beste kunt doen, is de belangrijkste zoekwoorden bovenaan en de minder belangrijke zoekwoorden onderaan de webpagina zetten. 

Maak je site belangrijk

In de meeste gevallen is uw startpagina de sterkste pagina op jouw site om in Google te scoren. De link van de startpagina wordt echter vaak over het hoofd gezien door website-eigenaren. Waar je rekening mee moet houden bij het maken van een goede title-tag, is dat deze minimaal 1 relevant en overtuigend trefwoord moet bevatten, geen overbodige trefwoorden en niet meer dan 65 tekens. Dit zijn allerlei trucs om je te helpen uw bedrijf te promoten. Dit kan met behulp van een marketingbureau. Wacht dus niet langer en stel niet langer meer de vraag: hoe kom ik hoger in Google?