Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

HenF Lichtenvoorde levert Hastelloy laswerk voor de proces- en chemische industrie

HenF maakt onderdelen van Hastelloy met een goede bestendigheid

De productie van rvs-tanks, drukvaten en roestvrijstalen maatproducten voor uiteenlopende branches is bij HenF Lichtenvoorde in vertrouwde handen. Neem bijvoorbeeld de producten voor de marine- en offshore industrie, de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Of u nu een roerwerkconstructie nodig heeft voor een bakkerij of een procesvat voor de chemische industrie, HenF maakt machines, vaten en constructies op maat. Voor de proces- en chemische industrie is het materiaal Hastelloy populair, dat zeer goed bestand is tegen corrosie.

Hastelloy: bestand tegen een temperatuur tot 1100 °C

Onderdelen en machines kunnen zeer te lijden hebben onder corrosie door hoge temperaturen en zuren. Een materiaal dat geroemd wordt vanwege zijn corrosiebestendigheid is Hastelloy. Deze legering bestaat onder meer uit nikkel, kobalt en molybdeen. Twee bekende soorten zijn Hastelloy C22 en Hastelloy C276, met onder meer nikkel en chroom. HenF Lichtenvoorde heeft specialisten in dienst die dankzij hun lange ervaring, inzicht in laswerk en diverse lascertificaten goed met deze op kobalt gebaseerde legering overweg kunnen.

H&F Lichtenvoorde: specialist in tankbouw, drukvaten en Hastelloy

Al meer dan twintig jaar legt H&F Lichtenvoorde zich toe op het maken van onderdelen en halffabricaten in rvs en Duplex. Deze onderneming staat voor een hoge kwaliteit en maakt hiervoor röntgenfoto’s van het eigen laswerk. Heeft u onderdelen, warmtewisselaars, vaten of tanks van Hastelloy nodig, dan kan HenF Lichtenvoorde de engineering, het ontwerponderzoek en de ontwikkeling van het gewenste product van Hastelloy C22 of Hastelloy C276 voor zijn rekening nemen.

HenF Lichtenvoorde denkt graag met u mee over het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. De experts die werkzaam zijn bij dit Achterhoekse bedrijf staan bekend om hun no-nonsensementaliteit en helpen u graag met innovatieve oplossingen die uw bedrijf sterker maken!

https://www.henf.nl

Gerelateerde artikelen

Een passende organisatiestructuur

Een goede product verpakking steeds belangrijker

Douchestrips voor een frisse badkamer