Eurprivacy.nl
Image default
Gezondheid

Goed geïnformeerd met de zorgdossiers van Salland

Als er iets mis is met uw gezondheid dan waarschuwt uw lichaam u meteen. Maar betekent die aanhoudende buikpijn dat u gewoon een kleine ontsteking heeft of duidt het toch op iets ergers? Een bezoek aan de huisarts mag in ieder geval niet uitblijven.

Herken de symptomen van darmkanker Jaarlijks worden er zo’n 14.000 mensen gediagnosticeerd met darmkanker. Hiermee is het een van de meest voorkomende vormen van kanker. Voor een succesvolle behandeling is het essentieel dat de ziekte in een vroeg stadium wordt ontdekt. Mede daarom krijgen mannen en vrouwen in de leeftijd van 55 tot en met 75 jaar elke twee jaar een oproep voor het bevolkingsonderzoek darmkanker. Maar ook als u buiten deze risicogroep valt, kunt u te maken krijgen met darmkanker. In het zorgdossier van Salland staan de belangrijkste darmkanker symptomen vermeld. Denk bijvoorbeeld aan vage buikpijnklachten en bloedverlies bij de ontlasting. Als u weet waar u op moet letten, is de kans immers groter dat u op tijd hulp inschakelt.

Lees alles over borstkanker Een op de acht vrouwen krijgt tijdens haar leven te maken met borstkanker. De kans is dus groot dat u iemand kent die de ziekte heeft of heeft gehad. Voor iedere vrouw is het belangrijk dat ze de symptomen van borstkanker tijdig herkent. Het meest bekende symptoom is het knobbeltje in de borst. Dit hoeft niet meteen te betekenen dat u borstkanker heeft, maar het is wel een goede reden voor verder onderzoek. Bij Salland informeren wij u over de symptomen en behandeling van borstkanker. Daarnaast helpen wij u bij de keuze van het beste ziekenhuis. Want het is natuurlijk wel belangrijk dat u vol vertrouwen het behandeltraject ingaat.

Zorgverzekeraar Salland is begaan met uw gezondheid. Daarom zorgen wij altijd voor voldoende informatie en een goed advies. Wilt u graag een verzekeraar die u vakkundig bijstaat met zorgadvies? Kijk dan snel op www.salland.nl en meld u vandaag nog aan!

http://www.salland.nl/