Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Gelukkig een goede dakdekker gevonden

Vorige week zat ik ineens met een dak lekkage. Ik zacht vochtplekken in mijn net geschilderde plafond tevoorschijn komen. Ik wist even niet wat ik moest doen. Het ging de komende dagen flink regenen, dus ik moest wel zo snel mogelijk actie ondernemen. Toen ben ik op Google gaan zoeken en heb ik een dakdekker in Apeldoorn gebeld.

Binnen een paar dagen gefixt

Voordat ik de dakdekker in Apeldoorn belde, was ik erg bang dat ik nog lang aan mijn probleem vast zou zitten. Maar niks was minder waar. De dakdekkers namen mijn dak lekkage meteen erg serieus. Wat een opluchting! De dak lekkages gingen bij hun altijd voor, omdat dit nu eenmaal erg dringend is. Daarom stonden ze de volgende dag al voor mijn deur. De dakdekkers zochten de bron van de dak lekkage en hebben het vervolgens meteen opgelost.

Jaarlijkse inspectie

Wel kreeg ik de tip mee mijn dak jaarlijks te laten inspecteren. Zo kunt u grote problemen als een lekkage, of misschien nog grotere problemen dan dat, voorkomen. Dit lijkt mij een goed idee, ik wil namelijk niet weer een lekkage in huis. Daarom maak ik over een jaar, rond deze tijd, weer een afspraak met de dakdekker in Apeldoorn. En mocht ik nog willen verhuizen binnen een jaar, maakt dat niet veel uit. Deze dakdekker is namelijk ook actief in Zutphen, Doetinchem, Lochem, Deventer en de rest van de omgeving.

Nieuw dak

Voordat deze dak lekkage ontstond, dacht ik er al een tijdje over na om een duurzamer dak op mijn huis te laten maken. Na mijn dak lekkage wilde ik dat al helemaal graag. Ik neem dan ook zeker weer contact op met dezelfde dakdekker. Zij geven in hun offerte namelijk de mogelijkheid tot verduurzaming van een dak.

https://www.vrielinkdakwerk.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is een verhuurhypotheek?

Kunst kerstboom? Super handig!

Je eigen designs met De verpakkingsspecialist.