Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Heb jij al kennisgemaakt met Shiftbase?

Shiftbase is hét online personeels administratie pakket dat jij nodig hebt. Je kunt er roosters in maken. De medewerkers houden er hun uren in bij. Jaargegevens heb je bij de hand via het Shiftbase dashboard. Aan einddata van contracten wordt je automatisch herinnerd enzovoort.

Shiftbase is super eenvoudig om in te werken. Nieuwe gebruikers beamen dit keer op keer.

Een voorbeeld. Een bepaald personeelslid kan komende maand op een bepaalde dag niet werken. Je gaat naar ‘Medewerkers’, naar haar naam en het rooster. Door het groene vinkje aan het einde van de kalenderregel van de betreffende dag weg te halen, geef je aan dat zij er die dag niet zal zijn. In de Shiftbase app is er in het hoofmenu een aparte beschikbaarheid-tool. Nog een voorbeeld. Je hebt een aantal mensen vast in dienst, maar huurt ook regelmatig zzp’ers in. Je wilt iemand benaderen die een aantal jaar geleden bijzonder succesvol een project heeft afgerond. Hoe vind je zijn gegevens terug? Ga naar ‘Medewerkers’ en klik rechts bovenaan op ‘Filter’. Zet een vinkje bij ‘Oud medewerkers’, zodat die allemaal zichtbaar worden. Als je achter de naam van de zzp’er een vinkje plaatst, is hij weer actief in de Shiftbase omgeving. Vergeet vervolgens niet het vinkje bij Oud medewerkers’ weer weg te halen. Dat kunnen er namelijk best veel zijn en op dit moment is dat overbodige info. Een laatste voorbeeld. Je wilt je inlog wachtwoord wijzigen. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en het wijst zich vanzelf!

Shiftbase is volop in beweging. Het team doet er alles aan het urenregistratie pakket te blijven verbeteren en vernieuwen, de functionaliteiten uit te breiden en het gebruikersgemak nog groter te maken. Tegelijkertijd neemt het aantal klanten flink toe en die vragen ook aandacht. Er staan dan ook regelmatig vacatures open bij Shiftbase. Op moment van schrijven van dit artikel heeft Shiftbase behoefte aan een backend developer, frontend developer, een sales medewerker Duitsland en een support medewerker Duitsland. Weet jij iemand die in aanmerking zou kunnen komen?

https://www.shiftbase.com/nl

Gerelateerde artikelen

Ieder weekend yoga? Dat verlicht klachten

Het ontruimen van een woning

Wat zijn labelprinters?