Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Op zoek naar de beste rijles in Utrecht

Vorig jaar besloot ik dat het tijd werd om mijn rijbewijs te halen. Ik ga namelijk over een paar weken met de auto op rondreis door Europa en daarvoor heb ik natuurlijk mijn rijbewijs nodig. Daarom besloot ik in september vorig jaar op zoek te gaan naar een goede rijschool in Utrecht. Dit was nog best een klus, want er zijn superveel rijscholen waar je rijlessen kunt volgen in Utrecht.

Wensen

Ik wilde graag een rijschool waar de rijinstructeur geduldig was, waar er tijdens de lessen ook nog tijd was voor gezelligheid en waar de lessen niet te duur waren. Zo kwam ik er al snel achter dat rijscholen pakketten aanbieden met meerdere lessen en soms ook nog een studentenkorting aanbieden. Ook vond ik het erg belangrijk dat het slagingspercentage van de rijschool waar ik zou gaan lessen hoog was, omdat in Nederland het gemiddelde slagingspercentage maar op 50,3% ligt.

Rijschool Galgenwaard

De rijschool waar ik uiteindelijk al mijn lessen heb gevolgd is Rijschool Galgenwaard. De rijinstructeur was erg aardig en behulpzaam, maar maakte ook tijd voor wat gezelligheid. Dit zorgde ervoor dat ik door al mijn lessen heen vloog en elke week weer uitkeek naar de volgende les. Ook qua prijzen viel deze rijschool me erg mee. Ik heb namelijk gekozen voor een pakket van 30 lessen en kreeg daarnaast ook nog een studentenkorting van 10%.

Het resultaat

Ondanks dat ik het aan het begin best spannend vond om rijlessen in Utrecht te volgen, omdat het erg druk is op de weg, heb ik mijn rijbewijs uiteindelijk in de 30 lessen weten te behalen. Ook haalde ik mijn rijbewijs in één keer. Al met al ben ik super tevreden met de rijschool die ik heb gekozen en ben ik heel erg blij met mijn rijbewijs.

https://www.rijschoolgalgenwaard.nl/