Eurprivacy.nl
Image default
Horeca

Fruitwater als gezonde dorstlesser

Op een heerlijke lente- of zomerdag is er niets lekkerder dan een heerlijk glaasje water. Maar wat als ik je vertel dat zelfs een ouderwets glaasje water verbeterd kan worden. Daarom heeft Bar Company een heerlijke glaasje fruitwater voor je. Deze drankjes zijn superlekker en heel gezond. Wij voegen verschillende fruitsoorten, groenten of kruiden toe aan het water. Daarom is het water niet alleen super verfrissend, maar ook nog eens een gezonde dorstlesser. En wat is er nou lekkerder op een mooie zomerdag? Bar Company biedt een fruitwaterbar aan voor op jouw evenement. Zo kun jij jouw gasten voorzien van de heerlijkste glaasjes water met een twist! En dat valt natuurlijk op. Hierdoor zullen mensen het in positieve zin nog lang over jouw evenement hebben.

Eindeloos variëren met fruitwater

Fruitwater maken we door verschillende fruitsoorten of kruiden toe te voegen aan water. Je kunt eindeloos variëren met verschillende smaken. Zo kun jij het water aanpassen aan jouw voorkeuren. Wij van Bar Company helpen je graag om tot een menu aan fruitwater soorten te komen. Je kunt uiteraard ook zelf op onderzoek uit gaan. Denk aan eentje met limoen, munt en komkommer. Of eentje met basilicum en aardbei. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij maken er een overheerlijk drankje van. Wij horen het graag hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn. Daar zijn we natuurlijk voor! Bar Company neemt namelijk al jouw zorgen uit handen. En dat is wel zo fijn.

Lekker fris

Fruitwater is net als water ontzettend fris Door het toegevoegde fruitextract ook nog eens ontzettend gezond. Alle vitaminen die in een stuk fruit zitten worden overgenomen in het water. Hierdoor ben je gelijk op de gezonde, maar ook zeker een lekkere tour.

https://www.barcompany.nl/2018/fruitwater-bar-huren-bij-bar-company/