Eurprivacy.nl
Image default
Horeca

Kies voor een partyboot in Rotterdam als evenementenlocatie

Smaragd uit Ridderkerk beschikt over twee grote partyschepen. De schepen zijn comfortabel en modern ingericht, en vormen het perfecte decor voor uw zakelijke en privé-evenementen. Op de schepen ontvangt u maximaal 250 en 350 gasten. Houd uw bedrijfsfeest of verjaardag op een varend schip en geniet samen met uw gasten met een lekker drankje van de zon op het achterdek. De vaarroute bepaalt u helemaal zelf: vaar met de partyboot door de havens van Rotterdam of zet koers naar bijvoorbeeld Dordrecht of Zwijndrecht. Het is mogelijk om extra activiteiten en bijvoorbeeld entertainment bij te boeken, als u een DJ of live muziek wenst tijdens uw evenement. Ons team bereidt in de scheepskeuken de lekkerste hapjes voor u en uw gasten. Het is ook mogelijk om aan boord te lunchen of dineren.

Vier uw bruiloft op een stijlvol aangeklede boot

U kunt niet alleen uw zakelijke evenement, uw verjaardag of jubileum op een partyboot in Rotterdam te houden. U kunt ook trouwen op het water bij Smaragd uit Ridderkerk. Houd de ceremonie bijvoorbeeld op het achterdek van het schip, en verplaats daarna met uw gezelschap naar binnen om de taart aan te snijden en gezellig te feesten. ’s Avonds geniet u samen van een heerlijk uitgebreid diner. De partymanager van Smaragd hoort graag wat uw wensen zijn, om uw bruiloft helemaal op maat te plannen. Er kan bijvoorbeeld een nannyservice geregeld worden voor de allerkleinste gasten, en de decoratie aan boord wordt afgestemd op uw wensen.

Neem bij vragen contact op met dit bedrijf

Bent u bezig met het organiseren van een evenement en zoekt u nog een speciale locatie? Dan is een partyboot in Rotterdam wellicht een goed idee. Ontvang uw gasten aan boord van een comfortabel ingericht en modern aangekleed schip, en geniet van een heerlijke dag terwijl u een mooie route vaart. Die route is overigens helemaal aan u! Heeft u vragen over het huren van een partyboot in Rotterdam? Neem gerust contact op met dit bedrijf, zij beantwoorden uw vragen graag.