Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Een thuis vraagt om fraaie accessoires

Een thuis vraagt om fraaie accessoires

We besteden veel aandacht aan de inrichting van ons huis. Naast een fijne inrichting doen ook accessoires ertoe. Zeker in ruimten die we vaak vergeten, maar wel veel gebruikt worden zoals de hal en de badkamer. We noemen een aantal voorbeelden. 

Er is tegenwoordig enorm veel aandacht voor het verbouwen en inrichten van een huis. Wonen is hot, zullen we maar zeggen. Televisieprogramma’s laten zien hoe het wel en niet kan, magazines doen zowel offline als online een duit in het zakje en op social media kun je je hart ophalen aan voor- en na-foto’s. Dan hebben we Pinterest nog niet genoemd waar je kunt zien hoe het ook kan. Allemaal inspirerend, soms ontmoedigend en soms juist bemoedigend. Je hebt alle mogelijkheden van de wereld om je woning een trendy look te geven. 

Accessoires zijn de laatste producten in de rij die een ruimte kunnen maken of breken. Volgens experts luistert het nauw. Zet je een bijzettafel aan de verkeerde kant dan is de hele schwung eruit. Kies je voor een net wat te groot tapijt, dan ben je de impact van je visgraatvloer kwijt. 

Een toilettas die gezien mag worden

Zover willen we hier niet gaan, maar we willen je wel attenderen op een drietal fraaie producten die in een modern interieur thuishoren. Daarvoor moeten we eerst naar de badkamer. De badkamer, zal je denken? Inderdaad, een ondergeschoven kindje als het gaat om de inrichting van ons huis. Een badkamer kan er fraai uitzien door deze opgeruimd te houden en er de juiste accessoires neer te zetten. Geen plastic wasmand, maar een exemplaar van riet. Een mooie groene plant. Een bamboe bakje voor je tandenborstel en natuurlijk ga je ook een fraaie toilettas kopen. Daar stop je alle kleine toiletspulletjes in die je dagelijks gebruikt. Dat ruimt lekker op en het ziet er mooi uit. Daarom zet je die toilettas prominent neer. Die mag gezien worden! 

Met een sleutelhouder nooit meer je sleutels kwijt

En dan moet de hal eraan geloven. Ook zo’n vergeten ruimte die vaak een rommeltje is. Zonde, want wie een beetje een ruime hal heeft, kan daar echt een prachtige ruimte van maken. Zet er een leuk bankje neer. Een klepbank bijvoorbeeld waar je spullen in op kunt bergen. Of wat te denken van een fraaie kast waar jassen in kunnen worden opgeborgen of een sitetable met een handige lade, waar een sleutelhouder in kan worden gelegd. Nooit meer je sleutels kwijt en het ziet er nog fraai uit ook.  

Een speciaal haakje voor je Old West tas


Rest ons nog de kapstok te noemen. Vaak onzichtbaar vanwege de enorme hoeveelheid jassen die eraan hangen. Zonde. Heb je een mooie kapstok, laat deze dan ook zien. Hang de jassen die je minder vaak gebruikt in die eerdergenoemde grote halkast en kies een mooie plek voor je dagelijkse jas én jouw mooiste tas. Een leren tas of een trendy frivool exemplaar die je bijvoorbeeld graag naar je werk draagt. Old West tassen zijn van die tassen die een echte eyecatcher zijn aan een kapstok. Je kunt er natuurlijk ook een speciaal haakje voor reserveren in je hal. Daarmee krijgt de hal cachet, sjiek gezegd. Dat is letterlijk een fraaie binnenkomer. En je waant je direct echt thuis.