Eurprivacy.nl
Image default
Zakelijk

Een rechtsbijstandsverzekering online afsluiten zonder wachttijd

Heb jij ook zo’n hekel aan wachttijden bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering? Kies dan voor Ditzo want daar heb je dat probleem niet. Wij houden van doorpakken en doortastend handelen. En daar hoort geen wachttijd van je rechtsbijstandverzekering bij. In plaats daarvan sluit je deze online bij ons af zonder wachttijd. Je bent dus direct verzekerd, mits er geen lopend conflict is.

Klantvriendelijk met een scherpe premie

Maar dat is niet het enige waar we bij Ditzo doortastend in zijn. Ook de premies zijn bij ons bijzonder scherp. Het is dus niet voor niks dat we al 3x op rij de meest klantvriendelijke verzekeraar zijn. Wij luisteren naar wat onze klanten willen, zoals het direct online kunnen afsluiten van de verzekering. Ook bieden we graag onze klanten een goede dekking aan. Zo komen we uit bij een goede en goedkope rechtsbijstandverzekering.

Verzekerd van een complete en flexibele dekking

Je verzekert bij ons alleen datgene wat je echt nodig hebt. Standaard ben je direct verzekerd voor de meest voorkomende juridische conflicten. En zodra er een conflict dreigt, dan zijn wij er om je te helpen en krijg je direct telefonisch advies.  

Een rechtsbijstandverzekering bij Ditzo is trouwens uiterst flexibel. Je bepaalt zelf welke modules en dekkingen je aan- en uitzet wanneer jij dat wilt. Ook de kwaliteit van de juridische hulp is bijzonder goed. Die wordt namelijk geboden door de mensen van DAS. Heb je misschien nog aanvullende modules nodig? Dan sluit je die ook direct af bij je nieuwe rechtsbijstandverzekering. Ga gelijk aan de slag en bekijk je premie!

https://www.ditzo.nl