Eurprivacy.nl
Image default
Geschenken

Een ballonvaart aan een democratische prijs!

De prijs van een ballonvaart? Wel, die valt reuze mee. Iedereen denkt dat een ballonvaart duur is en enkel weggelegd voor de happy few, maar niets is minder waar. C-Air Ballonvaarten heeft de prijs van de ballonvaarten gedemocratiseerd en stijgt al met je op vanaf 125 euro.

Wat je krijgt voor de prijs van je ballonvaart?

Heel wat! Voor slechts € 125 euro vlieg jij mee voor een ballonvaart van een dik uur boven het Waasland of welke regio je maar wilt. Je vertrekt vanaf een zelf gekozen locatie, maar eerst ga je helpen bij het klaarmaken van de luchtballon. Je krijgt heel wat veiligheidsinstructies, leert de werking van de ballon kennen en kunt vervolgens genieten van een prachtige ballonvaart. Al snel ben je een 4 à 5-tal uurtjes zoet. Als je dit weet, dan valt de prijs van een ballonvaart al helemaal mee, toch? Er vallen veel duurdere dingen te bedenken.

Een glaasje champagne achteraf standaard inbegrepen in de prijs

Niet elke streek kun je verkennen voor dezelfde prijs. Sommige ballonvaarten zijn net iets duurder. Hoe verder de piloot zich moet verplaatsen, hoe hoger de prijs van je ballonvaart. Wat er trouwens nog inbegrepen is in de prijs van je ballonvaart? Een hapje en een glaasje champagne achteraf. Vliegen met een luchtballon is best bijzonder en dat mag gevierd worden. Je krijgt trouwens ook een balloncertificaat die je netjes tegen de muur kunt hangen. Zo heb je een geweldig aandenken aan een ongetwijfeld fantastische dag.

De prijs van een ballonvlucht weegt niet door

Wil je als bedrijf met een aantal klanten de lucht in of als onderneming een originele teambuilding organiseren? Kies voor een ballonvaart bij C-Air Ballonvaarten. Voor de prijs van een ballonvlucht moet je het alvast niet laten. Met plezier denkt de piloot van het bedrijf met je mee en komen ze met een prijsvoorstel op maat. Zo beleef je een fantastische dag, waarin de prijs van een ballonvaart zeker niet doorweegt.

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om jouw logo op de ballon te laten zetten? Ook daar valt de prijs wel van mee en je hebt onbetaalbare reclame. Jouw merk hoog in de lucht, terwijl iedereen ernaar kijkt. Onbetaalbare exposure!

Kies voor een ballonvlucht met C-AIR Ballonvaarten

Wil je de prijs van een ballonvaart kennen voor 2 of voor meerdere personen? Boek je ballonvaart op de website van C-Air Ballonvaarten of neem contact op. De ervaren piloot en zaakvoerder van het bedrijf, vertelt je met plezier meer over je dag en wat de kostprijs van je ballonvlucht is. Voor je het weet hang jij heerlijk in de lucht en geniet je van het landschap onder je!

https://www.cair-ballonvaart.be/prijs-ballonvaart/