Eurprivacy.nl
Image default
Auto's en Motoren

Door Gelijk Geslaagd haal je je theorie examen zonder stress en frustratie

Volg onze eendaagse cursus auto theorie en jij haalt binnen 1 dag je theorie certificaat! Stress, te weinig tijd en frustratie zijn dus verleden tijd. Met Gelijk Geslaagd heb je in 1 dag het theorie certificaat in the pocket, en dat zonder stress of wekenlang blokken!

Bij onze cursus heb je les in de ochtend en examen in de middag. We beginnen daarom vroeg met lesgeven, meestal om 07.00. Zorg dan ook dat je op tijd en goed uitgeslapen bent, je moet natuurlijk genoeg energie hebben om alle lesstof in je op te nemen. Uiteraard maken we even kennis met elkaar voordat we beginnen met de les. En dan gaan we aan de slag!

Verkeersborden, verkeersregels, wetten, geboden, alles komt langs in de theorieles. We leren je niets te veel, maar natuurlijk ook niets te weinig. We laten je tijdens de les praktijkvoorbeelden van verschillende situaties zien. Deze praktijkvoorbeelden geven een uitstekende ondersteuning aan de les. Het aanleren van ezelsbruggetjes zorgt ervoor dat je lastige theorie makkelijker kunt onthouden.

Als we klaar zijn met de klassikale les ga je onze oefen examens maken. Hierdoor leer je de theorie nog beter. Daarnaast weet je meteen of je de lesstof al goed hebt opgeslagen in je hoofd of dat je her en der nog wat kan verbeteren.

Van ons krijg je na de theorieles en het oefenen met examens een heerlijke lunch aangeboden. Even tijd voor wat ontspanning, gezellig kletsen met elkaar en je buik vullen. Wanneer we klaar zijn met lunchen krijg je nog eventjes de tijd om de lesstof te herhalen. Neem de lastige theorie nog even door en oefen de ezelsbruggetjes die wij jou hebben aangeleerd nog extra. Je bent er nu echt helemaal klaar voor. Het is tijd om naar het CBR te gaan! Doe je best, blijf rustig en slaag glansrijk voor je auto theorie!

Altijd een theoriecursus in jouw omgeving

Je kan op meerdere locaties in het land aan onze dagcursus theorie auto deelnemen. We willen namelijk dat het voor iedereen mogelijk is om onze unieke cursus te volgen. Check alle locaties op onze site!

https://www.gelijkgeslaagd.com/