Eurprivacy.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

De waarheid over paranormale vermogens

Paranormaal en de waarheid

Er zijn veel misvattingen over paranormaal zijn. Sommige mensen stereotyperen paranormale vermogens als vreemd, gek of gewoon wild, zonder enig echt intuïtief begrip van wat paranormaal en horoscoop Waterman precies betekent.

Hier is de waarheid.

Iedereen heeft intuïtie. Wij allemaal. Sommigen van ons vertrouwen eenvoudig op onze intuïtie MORESO dan op ons intellect, om beslissingen te nemen. Sommigen van ons laten ons hart ons leiden net zoveel als we ons hoofd doen. Het grappige is dat je dit in je lichaam kunt VOELEN als je een keuze maakt. Of, wanneer u een oordeel velt over een persoon, een plaats of een situatie, dit geldt ook voor bv. of . Voel je dat in je hoofd? Of voel je dat in je hart of “darm”, een tintelend of intuïtief begrip of zelfs een UITZONDERLIJKE kennis van sterrenbeeld Steenbok die conventionele manieren van kiezen tart?

Natuurlijk gaat echt omhelzen van de magie, betekenis en magnifieke mysterie van paranormale “krachten” GOED voorbij de alledaagse details hierboven, en kan allerlei verbazingwekkende ervaringen omarmen die het menselijke domein overstijgen. Spirituele ervaringen zoals het voelen van een eenheid met alle dingen, gewaarzijn, kijken op afstand, zien en voelen van verschijningen en zelfs beschermengelen, of zelfs met ongelooflijke, levensveranderende gebeurtenissen zoals een BDE (bijna-doodervaring) kunnen een diepgaand effect hebben op hoe je de wereld daarna.

In mijn eigen leven, omdat ik de eerste 30 jaar sceptisch en agnostisch was geweest voor ALLE dingen spiritueel, had ik extra paranormale ervaringen nodig om me te openen voor de wilde en wondere wereld die wacht. Ik had wat een “crisisverschijning” werd genoemd, waarin een geest iemand die letterlijk onverwacht op dat moment doodging, midden in de nacht en vrij letterlijk 2000 mijl verderop, me afscheid leek te gaan nemen. Het was een glasheldere ervaring die me letterlijk op meer dan een manier wakker maakte omdat er eenvoudig geen verklaring, geen hallucinatie en geen alternatieve sceptische positie was die die ervaring op een verstandige manier kon veranderen of verklaren.

Permanente verandering

Deze ervaring veranderde mijn leven permanent, en wat ik geloofde was mogelijk, en heeft sindsdien mijn leven geïnfuseerd met een gevoel van PASSIE en doel en verwondering over de wereld om me heen. Nu wetend, door persoonlijke ervaring dat het leven op een echte manier na de dood voortduurt, en dat we allemaal toegang hebben tot deze wereld als, echt het grootste geschenk is dat ik heb gekregen.

De eerste stap is simpelweg het mysterie omarmen. In plaats van te denken dat je alle antwoorden hebt, zoals ik ooit deed, open je je geest voor de kracht van sterrenbeeld Vissen en de mogelijkheid van alles wat we niet weten. Stel vervolgens een uitnodiging in, zelfs als het alleen maar in uw gedachten zit, omdat u het transcendente in uw leven laat verschijnen. Het is verbazingwekkend hoe als je dat doet het universum samenzweert om je alle bewijzen te geven die je moet geloven, en dan een beetje extra om op te starten!

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/