Eurprivacy.nl
Image default
Eten en drinken

Catering Almere is dé cateraar voor zakelijk en particulier

Almere is een prachtige stad. Er zijn veel evenementen. Het heeft een enorm goed zakelijk klimaat en heeft een prachtig centrum. Het is ook niet zo gek dat veel grote en kleine bedrijven zich maar al te graag vestiggen in Almere. Bij de opening van zo’n bedrijf, bij een zakelijke meeting of bij een personeelsfeest komt er vaak wel een feestje kijken. De meeste mensen weten wel; zo’n feest valt of staat met de catering. Daarom is het van belang een goede cateraar in de buurt te hebben.

Welke type catering zijn er allemaal te bestellen in Almere?

Lunchpakketten bestellen

Bij catering Almere kunt u terecht voor de lekkester lunchpakketten. Gezonde voeding of toch stiekem een beetje ongezond. Wij hebben voor een ieder wat wils. Ideaal als u een grote groep gasten heeft, waarvan ieder zijn eiegen wensen heeft

Borrelhapjes

Wilt u het liefste fingerfood voor op uw event. Bij ons geen kant en klare pakketten, maar u stelt uw eigen plateau’s geheel zelf samen. Kies uit een ruim assortiment hapjes of vraag een offerte op maat aan, las u al wat leuke ideeen of lekkere hapjes in uw hoofd heeft.

Buffet 

Het buffet is de meest ideale vorm van een avondmaaltijd om uw gasten heerlijk en efficient te laten dineren. Catering Almere levert diverse stijlen buffetten. Zoals Oosters, Italiaans, Mediteraas, Tapas of Mexicaans. Neem eens een kijkje in ons grote assortiment.

Dranken en Cocktails

Natuurlijk hoort er bij een feest ook een drankje! Met de cocktails van catering Almere maakt u uw avond helemaal onvegetelijk. Mojito’s, Dark en Stormy’s. Alles passeert de revue. En het mooiste is! U hoeft niet een hele cocktailbar te laten komen voor maar 20 cocktails. Dat zou financieel gezien de spuigaten uitlopen. U bestelt gewoon de cocktails die u lekker vindt en wij leveren ze af.

BBQ Catering

Als de zon weer gaat schijnen is dit het eerste wat de meeste mensen gaan doen! BBQ’en! Heerlijk achter in de tuin met vrienden of familie. Maar als je echt wilt uitpakken dan is het best nog een klus om eerst flink voor te bereiden en daarna de hele avond achter de green egg te staan. Kies daarom voor de BBQ catering van atering Almere. Wij leveren u alle huisgemaakte producten kant en klaar aan. Wilt u ook een BBQ en een kok erbij huren. Geen enkel probleem… Daarnaas, doen wij de afwas!