Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Bestrating laten aanleggen in regio West Brabant

Wilt u uw tuin laten bestraten en woont u in Breda? Voor bestrating Breda kunt u uitstekend terecht bij Egalisee Bestratingen. Met het aanleggen van bestratingen hebben ze jarenlange ervaring. Ze gaan daarbij secuur, ordelijk en professioneel te werk. Egalisee Bestratingen heeft als werkgebied de regio West Brabant. Hieronder vallen Etten-Leur, Rijsbergen, Oosterhout, Chaam, Ulvenhout en Zevenbergen. Alle werkzaamheden voor de bestrating worden van begin tot eind voor u uitgevoerd. Waaronder het egaliseren en stabiliseren van de ondergrond en het plaatsen van worteldoek om onkruid te voorkomen. Daarbij maken ze gebruik van professionele machines en gereedschappen. Voor de bestrating heeft u de keuze uit verschillende steen- en tegelsoorten waaronder: keramische tegels, schellevis tegels breda, hardsteen, halfverharding en betonsteen.

Mogelijkheden

Egalisee Bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten bestratingen en in het bijzonder keramische tegels. Naast het aanleggen van bestrating kunt u ze ook inschakelen voor het laten ontwerpen en aanleggen van uw tuin en het regelen van de beplanting, het plaatsen van een schutting of afrastering, het plaatsen van stapelblokken en steenkorven, een gazon aanleggen, een tuinhuis of overkapping laten plaatsen, een vlonder laten aanleggen, bomen laten snoeien of kappen en het aanleggen van een vijver. Wanneer zij een opdracht voor u uitvoeren verzorgen zij ook de aan- en afvoer van materialen en tuinafval. Door goede contacten met leveranciers kunnen ze de tuinmaterialen leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Op alle werkzaamheden heeft u 1 jaar garantie (exclusief beplanting).

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Dan kunt u geheel vrijblijvend het contactformulier op de website invullen of bellen naar: 06-38932453 of 06-53650609. Graag komen ze bij u langs voor een persoonlijke gesprek waar u uw wensen kunt bespreken. Op de website vindt u ook een aantal uitgevoerde projecten zodat u een idee krijgt wat er allemaal mogelijk is.

https://www.egaliseebestratingen.nl/