Eurprivacy.nl
Image default
Sport

Bestel uw trimvest en ademautomaat eenvoudig online

Wanneer u zoekt naar een webwinkel met een breed assortiment aan duikmaterialen voor de aanschaf van een trimvest, bekijk dan eens de webshop van Herman Lieven. U vindt in de webwinkel niet alleen goede trimvesten maar ook alle benodigde trimvest accessoires. Denkt u hierbij aan inflators, messen en onder meer loodpockets. Ook voor het bestellen van een ademautomaat en alle toebehoren kunt u terecht in de webshop van Herman Lieven. De meeste producten zijn direct leverbaar waardoor u kunt rekenen op een vlotte bezorging van uw bestelling.

Een keuze maken en online bestellen

In de webshop van Herman Lieven vindt u trimvesten voor heren, dames en kinderen van diverse merken zoals Apeks, Aqualung, Beuchat en Scubapro. De trimvesten worden aangeboden in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een trimvest met geïntegreerd loodsysteem bijvoorbeeld. Een losse loodgordel is dan niet meer nodig. Ook waar het ademautomaten betreft valt er bij Herman Lieven veel te kiezen. Een ademautomaat kunt u in deze webshop bestellen van het merk Scubapro, Aqualung of Apeks. Ook diverse ademautomaat accessoires vindt u terug in het uitgebreide assortiment. Heeft u een keuze kunnen maken? U kunt veilig online betalen via PayPal, iDEAL, VISA of MasterCard. Ligt uw bestelbedrag boven de 70 Euro? Dan is de verzending gratis. 

Vraag om advies

Heeft u een vraag over een product of ontvangt u graag advies voordat u overgaat tot de aankoop? Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Herman Lieven. Vindt u het toch prettiger in een fysieke winkel uw duikuitrusting samen te stellen? Dat kan ook, daarvoor gaat u langs in de grote duikwinkel van Herman Lieven in ’s-Hertogenbosch. Met een oppervlakte van 1000m2 gevuld met duikmaterialen kunt u in deze winkel vast en zeker slagen voor de aanschaf van een trimvest en ademautomaat. Daarbij zijn de medewerkers u waar nodig graag van dienst met deskundig advies.