Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Waarom de preventie van legionella van cruciaal belang is

U denkt er misschien niet zo snel over na, maar over de hele wereld wordt er gebruik gemaakt van kraanwater. Daarom is de preventie van legionella van cruciaal belang. Waterleidingen blijven hygiënisch en u voorkomt u dat het aantal bacteriën in het water toeneemt door de preventie over te laten aan een specialist.

Onderneem actie tegen water dat besmet is en kies voor legionellapreventie

Het laatste dat u wilt, is dat water wordt besmet en hierdoor vervelende gevolgen ontstaan. De preventie van legionella is daarom van erg groot belang, zodat u voorkomt dat u achter de feiten aan gaat lopen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld ziekte en een hoger risico op longontsteking en veteranenziekte. Omdat er vandaag de dag nog steeds veel onwetendheid is, kan een specialist u kundig begeleiden en de preventie effectief en professioneel aanpakken.

Wat is legionella precies?

Legionella komt voornamelijk voor in drinkwater, oppervlaktewater en grondwater. Het is in principe niet gevaarlijk, totdat een bacterie zich weet te vermenigvuldigen in een ruimte. Komt deze bacterie via druppels waternevel in de lucht die wij inademen, dan worden we ziek. Het vernevelen wat water kan bijvoorbeeld plaatsvinden in een bubbelbad, in een stoombad of in de douche.

Laat de preventie van legionella over aan de specialist

Als u de preventie van legionella aan wilt pakken, is het verstandig om contact op te nemen met de specialist. Deze partij is gespecialiseerd in legionellapreventie, er wordt resultaatgericht gewerkt, er vinden persoonlijke werkwijzen plaats en u bent altijd zeker van een complete ontzorging inclusief oplossingen. Ook kunt u altijd vertrouwen op een professioneel beheersplan, waarmee problemen met legionella kunnen worden voorkomen. In dit plan staan belangrijke stappen, zoals een monsterafname en watertemperatuurmeting.

https://www.aquadns.nl/