Eurprivacy.nl
Image default
Electronica en Computers

6 voordelen van Magento als maatwerk webshop

Wat zijn de voordelen van Magento?

Magento is een open source e-commerceplatform dat maximale aanpassingen biedt. Tegenwoordig is Magento een populaire e-commerce op de markt. Sinds de oprichting is er veel over gesproken en geschreven. En de vragen die keer op keer worden besproken zijn: Is Magento het juiste platform voor mij? Wat zijn de voordelen van Magento ten opzichte van andere e-commerce platforms?

Zoek je iemand die verstand heeft van Magento voor jouw maatwerk webshop? Vendic kan jou helpen.

Magento blijkt een van de meest robuuste, flexibele en schaalbare open source e-commerceplatforms op de markt te zijn. Magento biedt een uitgebreide reeks krachtige tools voor het bouwen en beheren van uw online winkel. Net als elk ander platform heeft het zijn eigen voordelen voor de e-commerce winkels.

Voordelen van Magento:

1. Functie rijk en krachtig platform

Ongeacht het aantal producten of bestellingen in uw online winkel, Magento is een zeer krachtig platform dat voldoende is om aan al uw behoeften te voldoen. Het is een platform dat voldoende is voor de winkel om honderden producten te beheren en naadloos te laten werken.

Als u Magento dus al vanaf het begin van uw winkelontwikkeling gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de prestaties en schaalbaarheid wanneer deze groeit. Het platform biedt ook bepaalde functies, zoals product- en voorraadbeheer, om de website eenvoudig te organiseren. Hiermee kunt u ook filters en navigatie instellen op een manier die helpt de conversieratio’s te verhogen en de algehele prestaties van uw site te verbeteren.

2. SEO-vriendelijk

Het proces van het optimaliseren van productpagina’s en beschrijvingen met Magento Enterprise Edition is heel eenvoudig. Omdat het is gebouwd met het oog op SEO , genereert het ook SEO-vriendelijke URL’s. De websites die met Magento zijn ontwikkeld, zijn ook responsief, zodat uw winkel compatibel is met alle apparaten en browsers. Naast verbeterde SEO blinkt uw winkel ook uit in klantervaring.

3. Sneller laden

Een van de grootste voordelen van Magento 2 is de snelheid van de website. In de wereld met een duizendjarig publiek is de laadsnelheid van de website erg kritisch.

Recente Google-statistieken geven aan dat 50% van de gebruikers de sites verlaat die langer dan 3 seconden duren.

Ondanks de zware belasting van uw winkel, kunt u met Magento lagere laadtijden behouden.

4. Flexibel inhoudsbeheer

Over grote voordelen van Magento 2 gesproken, Content Management met Magento is ook flexibel. Hiermee kunnen winkeleigenaren het aanbod aanpassen en de winkel gebruiksvriendelijk maken. Magento wordt geleverd met een intuïtieve pagina-editor, What You See Is What You Get (WYSIWYG) wordt gebruikt voor diegenen die de werking van de winkel willen manipuleren. Deze tool helpt bij het bewerken van webpagina’s zonder enige technische kennis.

5. Hoogst aangepast:

Van het uiterlijk van de winkel tot de manier waarop u de productcategorieën configureert, alles kan worden aangepast met Magento. Maar om een ​​volledig op maat gemaakte winkel te ontwikkelen, moet alles helemaal opnieuw worden gecodeerd. Het platform biedt ook een optie om te kiezen uit een verscheidenheid aan betaling, verzending en taal om uw klanten op een vriendelijkere manier te bedienen.

Met Magento is bijna elke functionaliteit mogelijk. Er zijn veel plug-ins beschikbaar die de functionaliteit van de online winkel helpen verbeteren.

6. Geavanceerde rapportage

In een e-commerce winkel is rapportage erg belangrijk. Met Magento zijn er verschillende hoogwaardige rapportage functies die bijna 20 rapporten bieden via de webinterface. Alle belangrijke inzichten zoals bestellingen, klanten en producten worden gegeven door de rapportagefunctie. Het rapport wordt voortdurend bijgewerkt om de laatste informatie te tonen.

Deze omvatten het aantal bestellingen, AOV en belastingen en het innen van verzendkosten, het aantal geregistreerde accounts, het aantal productbestellingen en inzicht in best verkopende producten. Beheer uw e-commercebedrijf slim met de nieuwste inzichten, gegevens en statistieken.

Bij Krish hebben we als doel meetbare resultaten te leveren voor onze klanten. We hebben het voorrecht gehad om met enkele van de grootste namen in de branche samen te werken en hebben een reputatie opgebouwd door altijd bij elk project innovatie op tafel te leggen. Op zoek naar begeleiding bij het selecteren van het juiste platform? Neem contact met ons op!

Wil je een maatwerk webshop bouwen? Vraag het aan Vendic

https://vendic.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe je de Raspberry Pi 400 koel houdt

Een oude telefoon inleveren voor geld

De Powerbank: een droom die uitkomt