Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

24/7 hulp

Eigenlijk zou je het wel een rampscenario kunnen noemen: je staat voor een dichte deur. Je sleutels liggen ergens in huis, je hebt een lekker avondje uit gehad en daar sta je dan. Natuurlijk wil je geen onnodige kosten maken, dus je deur forceren is niet bepaald de beste oplossing. Schadevrij je huis in kunnen is het fijnste en nóg fijner is het feit dat je 24 uur per dag een slotenspecialist kunt bellen om je te komen redden.

Tips

Overkomt bovenstaand scenario jou? Geen paniek, hulptroepen zijn voor je het weet onderweg! Blijf vooral kalm en begin met het lezen van reviews online. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel malafide slotenspecialisten die belachelijke prijzen hanteren en geen enkele afspraak nakomen. Bekijk en vergelijk dus reviews. Slotenmaker Venlo heeft bijvoorbeeld goede recensies. Bovendien zijn ze altijd snel bereikbaar en leveren ze topservice. Vergeet niet telefonisch van alles door te spreken, zoals afspraken over tarieven. Hieronder vallen onder andere avondtoeslagen en materiaalkosten. De factuur checken is iets wat ook zeker aan te raden is. Zorg er in ieder geval dat je je niet in de luren laat leggen.

Sleutels

Sommige mensen zijn erg geordend en vergeten zelden iets. Anderen zijn al lang blij dat hun hoofd vastzit aan hun romp. Het moge duidelijk zijn dat niemand gefrustreerd voor een dichte deur wil staan. Het is dan ook handig om een reservesleutel achter te laten bij familie of een goede vriend(in). Zorg daarnaast dat je een fijne sleutelhanger hebt waar al je sleutels aan gehangen kunnen worden. Verder is het aan te bevelen om een vast plekje in huis te creëren voor je sleutels. Je zou ze bijvoorbeeld in de keuken kunnen ophangen of in een bakje in de hal kunnen neerleggen.

Verzekerd?

Bijna alle verzekeringen dekken reparatie of vervanging van sloten als je sleutels gestolen zijn. Je moet dan wel even aangifte doen bij de politie en meteen contact opnemen met je verzekering om te kijken in hoeverre de kosten vergoed worden. Raak je zelf je sleutels kwijt of verlies je ze en kom je voor een dichte deur te staan, dan zal je portemonnee dit niet zo leuk vinden. Het is in zo’n situatie in ieder geval fijn om te weten dat je de hulp van slotenmaker Venlo en vele andere specialisten kunt inschakelen!

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-venlo/

Gerelateerde artikelen

Een passende organisatiestructuur

Het stiekeme gevaar: de smartphone

Uw pand en entree zijn uw visitekaartje