Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Nu verkrijgbaar bij Aanhangwagendirect.nl: Humbaur aanhangers!

Onlangs is Aanhangwagendirect.nl Preferred dealer geworden van Humbaur aanhangers. Hierdoor heeft Aanhangwagendirect.nl haar assortiment weten uit te breiden met aanhangwagens van de nr1 aanhangwagen fabrikant van Europa. Humbaur aanhangers staan bekend om hun hoogwaardige en kwalitatieve aanhangers, zeer snelle levering en mooie aftersales. Humbaur produceert al meer dan 40 jaar aanhangers en is anno 2021 uitgegroeid tot marktleider van Europa. Met maar liefst 300 verschillende configuraties variërend van enkelassers tot tridem autotransporters is het aanbod heel uitgebreid. Aanhangwagendirect heeft een selctie van bakwagens, motor transporters, gesloten aanhanger en kippers. In deze blog lees je meer over de unieke eigenschappen van Humbaur aanhangwagens en over Humbaur onderdelen bij Aanhangwagendirect.nl.

Humbaur aanhanger onderdelen bestellen bij Aanhangwagendirect.nl

Ben je in het bezit van een Humbaur aanhanger en wil je graag eenvoudig Humbaur onderdelen bestellen? Dan kun je ook bij Aanhangwagendirect terecht. Doordat zij nu deal zijn van Humbaur kunnen ze makkelijk Humbaur onderdelen bestellen op serienummers. Zo ben je er zeker van dat je de juiste onderdelen voor jouw Humbaur aanhanger besteld. Dit wordt in de auto industrie al heel lang toegepast, maar is voor de aanhanger wereld revolutionair.

Humbaur HKT zakbare motortrailer bij Aanhangwagendirect.nl

De Humbaur HKT zakbare motortrailer is erg innovatief. Deze is kantelbaar en is hierdoor het laden en lossen een fluitje van een cent. De Humbaur motortrailer heeft een erg lage belasting hoek van 4° tot max. 6° (afhankelijk van het model). Een uniek kenmerk van deze aanhanger is de overrij kant in combinatie met een zwenkbare kentekenhouder. Daarnaast zijn er insteek mogelijkheden in alle hoeken, hierdoor kun je ook een zeilframe installeren. Alle HKT humbaur aanhangers zijn voorzien van een gegalvaniseerd chassis, wat vroegtijdige roestvorming tegengaat.

Humbaur HK 40314 Plywood gesloten aanhanger bij Aanhangwagendirect.nl

Humbaur gesloten aanhangers zijn zeer stabiel en betrouwbaar. Dit komt door het thermisch verzinkt stalen chassis, de kunststof afdichtingen aan de deur en door massieve versterkingen in het dak en in de kopse wand. Al deze punten zorgen voor een optimale levensduur. Daarnaast beschikt de Humbaur gesloten aanhanger over een geïntegreerd sjorsysteem en binnenverlichting. Hierdoor kun je gemakkelijk en veilig je lading laden en lossen.

Meer weten over Humbaur aanhangers?

Wil je graag meer weten over de verschillende Humbaur aanhangers? Of wil je graag een vrijblijvend advies? Aanhangwagendirect.nl staat erom bekend haar klanten te voorzien van een persoonlijk advies op maat. Naast de verkoop van Humbaur aanhangers en andere aanhangwagens, kun je bij Aanhangwagendirect.nl ook terecht voor BOVAG onderhoud. Neem nu gerust contact met ze op.

 

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/