Eurprivacy.nl
Image default
Media

Zoek niet verder voor een professionele voice-over

Bent u op zoek naar een professionele voice-over voor het inspreken van de tekst bij uw bedrijfsvideo? Of heeft u een ander video- of audio-project waarbij u een voice-over kunt gebruiken? Schakel dan de ervaren bookingmanagers van stemmenbureau MultiVoice in. Er zijn vast wel bepaalde kenmerken die u wel of niet terug wilt horen in de geschikte stem voor uw project. Als u  deze punten in een persoonlijk gesprek aangeeft aan de managers van dit bedrijf, gaan zij voor u aan de slag. Zij selecteren diverse stem- acteurs en actrices en sturen u per e-mail enkele stemdemo’s op. U beluistert alle demo’s en kiest uw favoriete stem. Vervolgens zorgen de bookingmanagers ervoor dat er een opnamesessie wordt ingepland.

Internationale voice-overs

Een professionele voice-over van dit stemmenbureau uit Hilversum is in te zetten voor audio- of videoprojecten voor de radio, televisie, bedrijfsfilms, commercials en andere projecten op het internet. Bovendien kunt u bij dit bureau voor stemacteurs zowel Nederlandse als internationale voice-overs inhuren. Benader dit stemmenbureau voor een professionele voice-over in allerlei talen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een stemacteur of -actrice die voice-overs doet in het:

–        Nederlands

–        Vlaams

–        Spaans

–        Engels

–        Russisch

–        Frans

–        Duits

–        Italiaans

–        Pools

–        Portugees

Kies uw voice-over uit een breed stemmenbestand

Stemmenbureau MultiVoice uit Hilversum zorgt ervoor dat uw video- of audioproject het beste resultaat heeft. Dit doen ze door enkel te werken met professionele voice-overs. Een stem wordt pas aan het portfolio van dit bureau toegevoegd als ze de strenge selectieprocedure doorlopen zijn. Deze procedure houdt in dat een kandidaat tijdens het lezen van een aantal teksten beoordeeld wordt op verschillende onderdelen zoals het beheersen van alle spreekstijlen. Wilt u meer weten over dit selectieproces of heeft u andere vragen? Neem dan contact met dit stemmenbureau op door contact op te nemen via de contactgegevens op hun website.