Eurprivacy.nl
Image default
Wijn

Whiskey glazen gemaakt van kristalglas: Wat zijn nou de voordelen?

Whiskey glazen je kan ze tegenwoordig overal wel kopen. Nederland groeit hard naar de eerste plek van whiskey drinkers. Ik ben zelf ook een echte liefhebber van dit gouden goedje. Natuurlijk ben ik dol op whiskey en drink ik het liefste iedere dag een glaasje. Natuurlijk moet ik ook een beetje aan de lijn denken dus kan ik niet iedere dag drinken. Toch wil ik wel graag genieten van mijn favoriete drankje. Ik was dus van plan om voortaan nog meer te gaan genieten met eventueel whiskey glazen. Ik twijfel er zelfs aan om dit eventueel te combineren met een whiskey karaf. Ik kan dan mijn favoriete whiskey mooi uitstallen in mijn woonkamer. Ik zit eraan te denken om er een mooi plekje voor in te richten op het dressoir.

Whiskey glazen gemaakt van kristalglas.

Steeds vaker kom ik kristalglas in de winkel tegen. De AH doet er tegenwoordig complete acties mee. Alleen je bent al € 1.000 aan boodschappen kwijt voordat je een wijnglas bemachtigd hebt. Laat staan een kristalglas whiskey set. Ik wil dus liever gewoon zelf wat geld uitgeven en een mooie set kopen. Alleen wat is het voordeel van echt kristalglas? Eén van de voordelen is dat het veel beter tegen een stootje kan. Het glaswerk gaat dus een stuk langer mee. Nog een voordeel is dat de kristallen whiskey glazen gewoon in de vaatwasser kunnen. Voortaan heb je geen gedoe met het schoonmaken van je mooie whiskey glazen set. Gewoon even in de vaatwasser en ze blinken je weer tegemoet.

Whiskey glazen met karaf bestellen.

Whiskey glazen zijn natuurlijk hartstikke leuk om te krijgen, maar toch begin ik weer te twijfelen aan zo’n mooie whiskey karaf. Het lijkt me ook geweldig om mijn favoriete whiskey hierin te schenken en neer te zetten op het dressoir. Ik kan zo heerlijk genieten van mijn favoriete flesje terwijl ik televisie kijk of een sigaartje rook. Sigaren en whiskey glazen zijn tenslotte de ideale combinatie.

http://www.whiskeyglazenshop.nl