Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Welke soort pennen zijn ideaal voor uw bedrijf?

Bedrijven zijn de afgelopen jaren steeds meer online gaan doen. Dit zorgt ervoor dat het gebruik van pennen steeds verder daalt. Toch zijn pennen in veel gevallen nog steeds een erg handige tool om belangrijke documenten te ondertekenen of door aantekeningen te maken. In de praktijk blijkt ook nog steeds dat pennen ervoor zorgen dat iemand beter iets onthoud. Het opschrijven van belangrijke data zorgt er eerder voor dat iemand onthoudt wanneer het is, dan als het ergens online wordt neergezet. Bij elk bedrijf ziet u daarom ook nog steeds in grote getalen pennen. Pennen zijn daarbij ook een ideaal product voor bedrijven om te gebruiken als promotiemateriaal. Zo kan het worden gezien als weggeef producten op een beurs, maar een mooie bedrukte pen als relatiegeschenk is ook ideaal. Verder in dit artikel zijn een aantal pennen genoemd die ideaal kunnen zijn voor uw bedrijf.

Soorten pennen

Er zijn verschillende soorten pennen te krijgen die u kunt aanschaffen voor uw bedrijf. De twee bekendste soorten zijn de vulpen en de balpen. Deze pennen zijn zo bekend, omdat bijna elk bedrijf deze pennen in bezit heeft. Een balpen is daarbij het meest gebruikt en heeft met de levensduur het grootste voordeel te pakken. Deze pennen gaan relatief lang mee en zijn ideaal om mooie teksten schrijven of contracten te ondertekenen. De vulpen is ook een bekende pen en wordt over het algemeen vooral gebruikt voor het ondertekenen van belangrijke documenten. Dit komt omdat deze pen met inkt een wat luxere en nette uitstraling geeft. Het nadeel is wel dat deze inkt makkelijker kan vlekken dus hier moet u als bedrijf wel rekening mee houden. Naast deze twee bekende soorten worden er ook nog rollerbalpennen verkocht. Deze pennen zijn een combinatie van een balpen en een vulpen. Dit kan misschien voor uw bedrijf wel ideaal zijn. Deze pennen vlekken niet, schrijven mooi en sneller. Enige nadeel is dat de levensduur wat minder lang is. Dit komt omdat de inkt van een rollerbalpen sneller opraakt.

Merken pennen

Er zijn verschillende merken pennen die ideaal kunnen zijn voor uw bedrijf. De eerste die in het bijzonder genoemd moet worden zijn de senator pennen. Senator pennen zijn de marktleider in bedrukte pennen. Dit komt omdat merk van goede kwaliteit is en in veel verschillende soorten en kleuren is te krijgen. Verder zijn deze pennen ook niet al te duur, en voor een bedrijf dus fijn om in grotere hoeveelheden aan te schaffen. De tweede soort pen die bijzonder is, is de Parker Jotter pen. Deze pen is bij veel mensen wel bekend en dat is niet voor niets. Deze pennen hebben een grote geschiedenis en een goede kwaliteit. Deze pennen zijn ook ideaal om te laten bedrukken, maar ook om te laten graveren. Dit zijn daarom ook mooie pennen om als relatiegeschenk cadeau te doen. Als laatste is het merk Prodir ook altijd een goede optie. Dit is een merk dat bij veel bedrijven bekend is door de goede kwaliteit en de grote aantallen kleuren waar de pennen in zijn te krijgen. Deze pennen zijn ook geschikt om te laten bedrukken en om als geschenk weg te geven.