Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Wat te doen met een bedrijfsongeval

Schallenberg letselschade jurist in heel Nederland

Krijgt u te maken met letsel op het werk, in het verkeer of in privé sfeer? Dan is het raadzaam een jurist in handen te nemen die kennis van zaken heeft over letselschade.

Als slachtoffer kan in geval van een letselschade veel op u af komen. Zorgverzekeraars, verzekering tegenpartij, advocaat of jurist en arbeidsdeskundigen zijn voorbeelden van partijen die met u in contact willen komen. Dit kan best overweldigend zijn en vaak weet u niet wat de juiste plan van aanpak is. Laat u daarom bijstaan door het ervaren team van Schallenberg Letselschade in uw eigen regio zodat de juiste juridische expertise aan uw zij heeft.

Letsel op het werk – bedrijfsongeval

Bent u in dienst bij een bedrijf dan is uw werkgever verantwoordelijk om uw werkplek en de aard van de werkzaamheden veilig moeten zijn. Dat geldt altijd, dus ook tijdens de pauze of een bedrijfsfeest. De werkgever is verantwoordelijk om veiligheidsvoorschriften aan te halen die in het belang zijn van bijvoorbeeld:

 • Onderhouden van machines en apparatuur
 • Toezicht houden van de veiligheid en naleving regels
 • Preventie van beroepsziektes zoals burn-out of stress
 • Het dragen van de juiste beschermende bedrijfskleding

Gebeurd er een bedrijfsongeval terwijl er niet aan bovenstaande regels wordt gedaan, dan is de kans groot dat de werkgever aansprakelijk wordt gesteld voor het ongeval. Is er sprake van letsel, dan kan een letselschade jurist of letselschade advocaat een traject in gang zetten om een letselschadevergoeding te regelen voor de medewerker in kwestie.

Waarom kiezen voor Schallenberg Letselschade?

Heeft u te maken met een bedrijfsongeval, of een andere aanleiding dat heet geleid tot letsel zoals een verkeersongeval, maak dan een afspraak met onze letselschade expert Dennis Schallenberg. Waarom zou u moeten kiezen voor onze dienstverlening?

 • Wij bieden gratis deskundig juridisch advies
 • Wij geven 100% schadevergoeding
 • Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal
 • Altijd persoonlijk contact met een ervaren en deskundig letselschadejurist
 • De schadevergoeding wordt rechtstreeks aan u voldaan
 • In heel Nederland operationeel
 • Ook bereikbaar ná 17.00 uur

Vergoeding bij medische missers

Zelfs in een modern land land als Nederland gebeuren er jaarlijks duizenden gevallen van medische missers plaats. En vaak zijn dit situaties met levenslange consequenties voor de slachtoffer. Een medische fout constateren is één ding, maar de fout toewijzen aan een persoon is een ander verhaal. Vaak worden medische specialisten juridisch heel goed beschermd en kan het daarom een ontzettend lang traject worden voordat het slachtoffer de juiste vergoeding krijgt waar hij of zij recht op heeft. Alleen als aantoonbaar wordt vastgesteld dat de arts handelt in uw belang, dan is deze vrijgesteld van aansprakelijkheid. Om aansprakelijkheid vast te leggen moet er sprake zijn van onzorgvuldigheid en niet goed naleven van de regels en de juiste plan van aanpak.

Maak een afspraak met onze letselschade jurist

Heeft u wellicht een prangende vraag. Zit u met een letselschade jurist waar u niet tevreden over bent. Of zoekt u juist een jurist die u verder helpt in in het claimen van de juiste vergoeding? Maak een afspraak met Schallenberg Letselschade. Wij zijn gevestigd in Enschede, maar werkzaam door het hele land. Dus van Twente tot aan de Randstad – onze letselschade juristen zijn 5 dagen per week bereikbaar via telefoon, mail en online chat.

https://schallenberg-letselschade.nl/