Eurprivacy.nl
Image default
Woningen

Verhuur en beheer van uw woning in Wassenaar door deze experts

Zoekt u nog naar een betrouwbare partner om de verhuur van uw woning in Wassenaar aan uit te besteden? Laat dat over aan Makelaar de Haas! Zij zijn 24 uren per dag en 7 dagen per week het aanspreekpunt tussen u en de huurder van uw woning. Naast het onderhoud van uw woning, zorgen ze voor een correcte betaling van facturen en een correcte inning van het huurgeld. Door deze experts in te schakelen, kan u uw woning zonder zorgen gaan verhuren.

De ruime diensten van deze makelaar

Makelaar de Haas is niet zomaar een makelaar. Voor zowat alles wat te maken heeft met de verkoop, verhuur als ook met het huren en aankopen van huizen, kunt u bij hen terecht. Zo bieden ze bij dat laatste een uitstekende aankoopbegeleiding wanneer u een huis zoekt in de regio Wassenaar. Een aantal van hun diensten sommen we hieronder even op.

Aankoop van een woning

Wilt u een woning kopen? Op hun website heeft deze makelaar zelf een ruim aanbod van woningen waar u een blik kan op werpen. Ook als u in dat aanbod niet meteen de woning vindt die u zoekt, steken ze graag de armen uit de mouwen. Dat allemaal met één doel: het huis van uw dromen vinden!

Verhuur van een woning

Heeft u door de aankoopbegeleiding van deze makelaar uit Wassenaar een ideale woning gevonden om te verhuren? Dan helpen ze u ook graag bij deze volgende stap. Bij de verhuur van een woning in Wassenaar en elders komt immers heel wat kijken. Zo denken we aan zaken zoals regelmatig onderhoud, betalen van rekeningen, een correcte huurafrekening, enzoverder. Dit neemt deze makelaar volledig voor zijn rekening.

Maak vandaag nog een afspraak

U zit goed bij deze makelaar wanneer u aankoopbegeleiding wenst voor een nieuw huis of iemand om de verhuur van uw woning aan uit te besteden in de regio Wassenaar. Met hun jarenlange ervaring en expertise slaan ze steeds de nagel op de kop. Contacteer hen voor afspraak via hun website.

https://www.pauldehaas.nl/nl/diensten/verhuur-en-beheer/