Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Veel voordeel met een sim only abonnement

Ben je ook wel toe aan een beetje voordeel? Dat komt goed uit, want in dit artikel willen we je graag wat meer vertellen over een sim only abonnement. Misschien ken je het al, misschien is het nieuw voor je, maar je kunt er echt een hoop mee besparen. Dus lees snel verder.

Een keertje extra op vakantie door sim only?

Misschien heb je er nog niet over nagedacht, maar als je overstapt naar sim only kun je volgend jaar misschien wel een keertje extra op vakantie. Het kan je zomaar enkele tientjes per maand schelen als je overstapt naar een sim only abonnement. Van die paar tientjes kun je niet op vakantie, maar ga je 30 euro per maand besparen (dat is helemaal geen vreemde besparing bij sim only) dan is dat op jaarbasis toch €360,- Daar kun je op zijn minst een paar dagen van op vakantie. Leuk toch?

Waarom is sim only goedkoop?

Veel mensen hebben een abonnement afgesloten bij een provider en betalen zowel voor het abonnement (dan moet je denken aan de belkosten en data) en een stukje voor het toestel. Deze 2 bedragen bij elkaar opgeteld zorgen voor het maandelijkse bedrag. Maar wat nou als je dat maandelijkse bedrag voor het toestel niet meer hoeft te betalen? Dan levert dat uiteraard een flinke besparing op. 

Je hebt dan misschien niet meer het nieuwste toestel in je broekzak zitten, dat is natuurlijk iets waar je wel mee om moet leren gaan. Maar je kunt hierdoor flink besparen. Als je abonnement afloopt kun je er gewoon voor kiezen om je huidige telefoon te behouden als deze is afbetaald en vervolgens een nieuw Ben sim only abonnement af te sluiten. Er zijn diverse providers die zich op de sim only markt richten. Zo kun je bijvoorbeeld ook onbeperkt internet en bellen nemen. Dan weet je zeker dat je er nooit meer overheen zult gaan!