Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Uw dakschade wordt professioneel verholpen door De Dakmakers

Wanneer u schade aan uw platte dak heeft kunt u ons benaderen, De Dakmakers. Wacht hier vooral niet te lang mee, hoe sneller de schade wordt hersteld hoe beter! Wij kunnen vaak op korte termijn een dakreparatie uitvoeren en hebben een speciale 24-uurs service voor wanneer u echt in nood zit. Bijvoorbeeld wanneer uw dak fikse schade heeft opgelopen vanwege een storm of extreme regenval. Want wij laten niemand in de kou of nattigheid zitten!

Hoe gaan wij te werk?

Onze thuisbasis is Alphen aan den Rijn, hier is ons bedrijf De Dakmakers gevestigd. Wij zijn werkzaam in het mooie Groene Hart, Utrecht, de Randstad en Zuid- en Noord-Holland. Woont u net buiten deze gebieden? Geen probleem, ook dan willen wij gewoon naar u toekomen. Onze dag begint altijd in Alphen aan den Rijn. We bezitten allemaal een werkbus met de nodige materialen. Voordat we naar onze afspraken gaan bekijken we of we nog extra of andere materialen nodig hebben. Deze leggen we dan in onze bus. Na een lekker bakje koffie en een kort gezellig praatje met onze collega’s gaan we op pad. We zorgen dat we op de afgesproken tijd bij u aankomen.

Ieder lid van ons team is volledig opgeleid en volgt regelmatig bijscholing. Zo blijven we allemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dakdekkersgebied. We zijn aangesloten bij Vebidak en Dakmerk en hebben de VCA- en KOMO certificaten in ons bezit. We werken volgens de regels van de dakdekkersbranche. Onze contracten zijn duidelijk en worden altijd uitgebreid met u doorgenomen. Bij ons staan er geen kleine lettertjes op u te wachten. Wat we hebben afgesproken, daar houden wij ons aan!

Het beste dakadvies ontvangt u van ons

Ook voor het beste van het beste dakadvies kunt u bij ons aankloppen. Waarom ons dakadvies zo goed is? Wij zijn eerlijk en hebben een enorme lading ervaring. Dakdekkersbedrijf De Dakmakers bestaat al bijna 40 jaar, dat betekent dat we een enorme diversiteit aan platte daken langs hebben zien komen.

Wilt u eens een kopje koffie met ons drinken of een afspraak inplannen voor een dakreparatie? U kunt via onze website, dakmakers.nl, of telefonisch contact met ons opnemen.

https://www.dakmakers.nl/