Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Een schitterende huid

Er zijn een aantal factoren die invloed uitoefen op de conditie van jouw huid. Niet alleen de straling van de zon en de leeftijd beïnvloeden jouw huid, maar ook factoren als uitlaatgassen en voeding hebben invloed op jouw huid. Uit verschillende onderzoeken is gebleken welke producten en middelen werken voor een schitterende huid. Lees snel verder en ontdek een aantal tips voor een schitterende huid. 

 

Drink water 

We hoeven jou niet te vertellen dat het drinken van water een bijdrage levert aan een gezonde uitstraling van jouw huid. De huid bestaat voor ongeveer 70% uit water. Water is een belangrijk voedingsmiddel voor jouw huid: het levert een bijdrage aan een elastische en stralende huid. Een huid met goede hydratatie voelt zacht en glad aan. Een droge huid daarentegen valt snel op; het is gebarsten en voelt daarnaast ook niet prettig aan. Zorg dus dat jij voldoende water drinkt. Stapje bij stapje kom je dichterbij een stralende huid. 

 

Voorkom onnodige stress 

Tegenwoordig krijgen wij als mensen veel te maken met stress. De stress kan van grote invloed zijn op jouw lichaam. Het is niet makkelijk om stress te omzeilen, maar het is toch goed om bewust te zijn van de verschillende stressfactoren in jouw leven. Iedereen is druk met werken, huishouden, huiswerk en andere zaken, maar het advies is om je leven niet te druk te maken. Maak voor jezelf de afweging waar de grens voor jou ligt. De grens is voor iedereen verschillend en deze moet jij bij jezelf ontdekken. Zorg voor voldoende rust, zodat jij je hoofd leeg kunt maken naar een drukke dag. Op deze manier verklein je de kans op eventuele stress. Een goede nachtrust is ook van essentieel belang voor een schitterende huid. Gedurende jouw nachtrust krijgt de huid namelijk de kans om te herstellen. 

 

Stralen 

Een echte mooie gloed ontstaat als jij zelf gelukkig bent. Zoals je net hebt gelezen heeft stress invloed op jouw huid. Tijdens het hebben van stress of slaaptekort is jouw huid veel vatbaarder voor onzuiverheden. Je huid kan zelfs een grauwe kleur aannemen wanneer de bloeddoorstroming van jouw huid niet optimaal is. Verschillende geluk hormonen in jouw lichaam kunnen zorgen voor een stralende huid. Wanneer jij straalt, straalt jouw huid automatisch ook iets meer. zk

 

Luminous Beauty Shake 

We kennen allemaal de vele onnodige huidverzorgingsproducten. Vele producten zorgen voor de uitstraling van buitenaf, maar het begint allemaal bij de wortel. Binnen in jouw lichaam vindt de ontwikkeling van jouw huid plaats. Liminous is in principe een vervanger voor de dure huidverzorgingsproducten. De Luminous beauty shakes leveren een bijdrage tijdens het vormen van collageen. Het collageen zorgt van binnenuit voor versterking van de huid. Daarnaast zorgt de shake voor de nodige bescherming van je lichaamscellen tegen invloeden van buitenaf. 

 

https://superfoodies.nl/