Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

TENS: Modern, niet medicamenteus middel voor pijnverlichting

Bent u op zoek naar een modern, niet-medicamenteus middel om pijn te verlichten? Maak kennis met TENS, oftewel Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Dit innovatieve pijntherapieapparaat zendt zachte elektrische stroomsignalen uit via elektroden op uw huid, wat resulteert in pijnvermindering. Het TENS-apparaat biedt het voordeel dat u volledige controle heeft over de intensiteit van de stroomsignalen die u wilt ontvangen. TENS wordt niet alleen gebruikt door medische professionals, maar u kunt het ook thuis gebruiken dankzij de gebruiksvriendelijke bediening van het apparaat. Het is een uitstekend alternatief als u minder of helemaal geen traditionele pijnmedicatie wilt gebruiken. In dit artikel kunt u meer te weten komen over TENS en hoe u een TENS-apparaat kunt aanschaffen.

Voor welke soorten pijn is TENS geschikt?

TENS kan worden toegepast bij diverse vormen van pijn, waaronder hoofdpijn, gewrichtspijn, rugpijn, littekenpijn, misselijkheid tijdens de zwangerschap, bevallingspijn en weeënpijn. TENS is over het algemeen veilig, maar in sommige gevallen kan overleg met een arts of zorgverlener verstandig zijn, bijvoorbeeld als u een pacemaker heeft of epilepsie ervaart. TENS-apparaten worden vergoed door zorgverzekeringen voor chronische pijnbestrijding, mits voorgeschreven door een specialist.

Wilt u een TENS-apparaat aanschaffen? Dan kunt u dit eenvoudig doen via onze website. We hebben een ruime voorraad en bieden bijna altijd gratis verzending binnen Nederland aan. Als u eerder al een TENS-apparaat heeft geprobeerd, kunt u contact met ons opnemen om te kijken of de kosten vergoed kunnen worden door uw zorgverzekering. Als u nog twijfelt welk TENS-apparaat het beste aan uw wensen voldoet, staan we graag voor u klaar om u verder te helpen.

Voor meer informatie over TENS, onze producten en behandelingen, verwijzen wij u graag naar onze website. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om regelmatig updates te ontvangen. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij zijn er om u te assisteren.

Wordt TENS vergoedt?

Ja, een TENS apparaat kopen (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie) wordt vergoed door alle zorgverzekeringen uit het basispakket, mits voorgeschreven door een specialist. Voor meer informatie over de aanschaf van een TENS-apparaat en de bijbehorende vergoedingen, verwijzen wij u naar de website van Tens.nl.

https://tens.nl/