Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Snelle en betrouwbare glaszetter in Venlo

Snelle en betrouwbare glaszetter in Venlo

Glaszetter in Venlo gezocht? Bij mij hebben laatst mensen geprobeerd om in te breken, dus er was een ruit ingetikt. Gelukkig zijn de inbrekers niet binnen gekomen, maar de ruit was wel kapot. Het begint alweer flink koud te worden buiten, dus een kapot raam is niet echt bevorderlijk voor het leven in huis. Ik heb Van den Akker Glaszetters & Glashandel ingeschakeld om dit probleem voor me op te lossen. Ze bieden echt een fantastische service. Ze bieden hun service 24 uur per dag, 7 dagen per week aan, dus toen ik ze belde kwamen ze direct naar me toe!

Vakkundig het raam gerepareerd

Ze hebben echt zeer vakkundig het raam dat ingetikt was gerepareerd. Doordat ze een heel breed assortiment hebben, kunnen ze zeer veel verschillende soorten glas vervangen. Bij mij hadden ze een glas in lood raam ingetikt. Hartstikke zonde natuurlijk, maar wel heel fijn dat Van den Akker Glaszetters & Glashandel dit gewoon op voorraad heeft. Ze kwamen voorrijden en hebben direct de ruit kunnen vervangen. Ik ben nu niet meer voor de vogels aan het stoken, maar gewoon voor mezelf. Mijn huis is weer heerlijk warm en ik hoef me geen zorgen meer te maken om die ruit die kapot was.

Kies ook voor Van de Akker Glaszetters & Glashandel

Heb jij nou ook het probleem dat er een raam kapot is, om wat voor reden dan ook? Dan raad ik je zeker aan om naar deze glaszetter in Venlo te gaan. Ik heb zelf ervaren dat ze zeer goed werk leveren, dus ze kunnen ook jou goed van dienst zijn. Kijk vooral op hun website voor meer informatie, want ik kan dat allemaal niet zelf vertellen. Ik raad je dit bedrijf in ieder geval ten zeerste aan!

https://akkerglas.nl/