Eurprivacy.nl
Image default
Winkelen

Snel opgewarmd met elektrische boilers van DAT.

Snel opgewarmd met elektrische boilers van DAT.

 

Een boiler zorgt voor het warme water in je woning. Dat is fijn, want daardoor geniet je van een warm bad of douche na een lange dag hard werken. 

Een boiler is in eigenlijk niets anders dan een vat wat gevuld is met water en is voorzien van verwarmingselementen en anodes. Via het stroomnet wordt het water verwarmd totdat het gebruikt wordt. Feitelijk is het een warmwater opslagtank. Dit vat is extra geïsoleerd, zodat het water lang warm blijft. 

Er zijn nieuwe elektrische boilers van het reeds bekende merk DAT, de DAT Nofer ECO Plus en de DAT Nofer Quality Pro. Beide extra goed geïsoleerd door een dikke uit polyurethane foam gemaakte isolatiewand zo blijft het water nog langer warm. Zo kunt u energie besparen als u bijvoorbeeld dag-nachtstroom heeft.

Het boiler vat heeft slechts 1 lasnaad wat zorgt voor een extra duurzame werking!

 

 

De fabriek van DAT bestaat al meer dan 75 jaar, en is in het thuisland een A-merk.

De supersnelle opwarmtijd wordt mogelijk gemaakt door het 1500(!)Watt verwarmingselement. 

 

 

 

De boilers zijn te verkrijgen in verschillende volumes; van de DAT Nofer ECO Plus is er een handige 10 liter close-up, een 30, 50, 80 en 100 liter en van het het type Quality Pro heb je een 50, 80 en een 100 liter. Maar er worden ook nog andere modellen gemaakt.

Zo is er ook van hetzelfde merk, de DAT-Aparici Eficiente. Deze elektrische boilers zijn zeer plat en met de geringe diepte van slechts 28 centimeter kunnen deze elektrische boilers met hun fraaie uiterlijk gewoon in het zicht gehangen worden.

 

De elektrische boilers van DAT-Aparici Eficiente zijn, anders dan de eerder genoemde DAT-Nofer Quality Pro, uitgerust met een dubbele tank met in elke tank een eigen verwarmingselement en een eigen anode. Je kunt ook nog kiezen uit verschillende Wattages; 800, 1200 of zelfs 2000Watt. Een uitkomst als de boiler ergens moet hangen waar niet altijd veel stroom aanwezig is zoals bij een zomerhuisje of op een camping.

De elektrische boilers van dit model zijn verkrijgbaar in 30, 50, 80 en 100 liter.

 

Dan is er ook nog de DAT-Aparici ECO Smart, deze boilers zijn… slim!

De ECO Smart zal namelijk de eerste zeven dagen uw verbruik meten en aan de hand van een speciaal algoritme programmeert de boiler zichzelf dan zo, dat er zo min mogelijk energie verbruikt zal worden.

Al deze boilers staan op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu. Neem eens een kijkje op deze website voor nog veel meer informatie en handige tips en links.

 

 

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Gerelateerde artikelen

Online Winkelcentrum

Vinyl platen kopen

Een leuk cadeau kopen voor hem of voor haar