Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

PPF en auto wrappen

PPF en auto wrappen door Presto Dimensions

Ik ben vee arts van beroep, daardoor rijd ik iedere dag over erven van verschillende boerderijen. Na een paar maanden mijn nieuwe auto te hebben gebruikt, merkte ik dat er heel snel krasjes in de lak kwamen. Waarschijnlijk zijn deze beschadigingen veroorzaakt door steenslag. Niet heel fraai! Daarom ging ik op den duur op zoek naar een professioneel car detailing bedrijf dat ervoor kan zorgen dat mijn auto niet zo gauw beschadigd raakt. Uiteindelijk ben ik tijdens deze zoektocht terecht gekomen bij Presto Dimensions.

PPF lakbescherming folie

Ik heb gekozen voor PPF lakbescherming folie. Dit is een folie die ervoor zorgt dat de lak van je auto beschermd is tegen allerlei invloeden, waaronder dus tegen steeninslag op het erf van een boerderij. Deze folie wordt ook wel anti-steenslag folie, clear bra, lakbescherming folie of lakprotectie film genoemd en heeft een zelfklevende toplaag. Dankzij deze toplaag verdwijnen kleine krasjes en swirls zodra ze met warmte in aanraking komen. Bijvoorbeeld met heet water of de zon. Op deze manier konden er geen nieuwe krasjes in de lak van de auto komen én verdwenen de huidige krasjes als sneeuw voor de zon. Ideaal!

Ook voor car wrapping

Ik heb mijn werkauto van PPF folie laten voorzien en ben er heel erg blij mee! Echter was ik zo tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf, dat ik besloot om mijn privé auto te laten wrappen door de specialisten. Hij is namelijk rood en is door de jaren heen aardig verkleurd door de zon, hij is simpelweg niet meer zo mooi als hij eerst was. Daarom heb ik hem in een prachtige donkergrijze kleur laten wrappen. Het is dankzij auto wrappen net alsof ik een helemaal nieuwe auto heb. De buren kwamen zelfs al naar me toe om te zetten dat ze mijn nieuwe auto zo mooi vinden, maar ik heb natuurlijk helemaal geen nieuwe auto. Hij is al jaren in mijn bezit, ik heb hem simpelweg in een nieuw jasje laten steken.

Op zoek naar een bedrijf dat je auto kan wrappen of van PPF folie kan voorzien? Kies voor Presto Dimensions.

https://www.prestodimensions.nl/