Eurprivacy.nl
Image default
Motor

Op zoek naar een motorzaak in Amersfoort

Een paar maanden geleden was ik op zoek naar een motorzaak in de regio van Amersfoort om een motor te kopen voor de verjaardag van mijn zoon. Hij had inmiddels zijn motorrijbewijs al gehaald en zo’n eigen monster hebben was zijn nieuwe hartenwens. Natuurlijk zouden zijn vader en ik niet de hele motor kopen, het was wel de bedoeling dat hij voor de helft zou meebetalen met het geld dat hij gespaard had. We hadden alles netjes afgesproken, maar toen begon de zoektocht voor een motorzaak in Amersfoort, waar we woonden. Zo kwamen we terecht bij Doornekamp Motorsport.

Begin van de zoektocht

Eerst ging het zoeken naar een motorzaak niet helemaal lekker, Amersfoort was groot, mijn man en ik hadden allebei niet genoeg verstand van motors om te weten waar we naar moesten zoeken en mijn zoon was te druk bezig met zijn studie om te kunnen helpen. Het begon met Amersfoort afstruinen in de hoop een geschikte motorzaak te vinden. Dat mondde uiteindelijk vooral uit in lange wandelingen, die wel erg gezellig waren, maar niet hielpen met vinden wat we zochten. Een betrouwbare, fysieke motorzaak vinden in Amersfoort door er tegenaan te lopen werd het niet, dus ik begon op het internet te zoeken.

Toen vonden we toch een goede motorzaak in Amersfoort

Na lang zoeken vond ik precies wat ik nodig had! Een handige website die http://www.doornekampmotorsport.nl/ heet, het was de perfecte motorzaak voor een leek zoals ik. Het bood een handige zoekfunctie aan waarmee je op allerlei criteria kon selecteren, in een echte motorzaak in Amersfoort had dit nooit zo makkelijk gekund! Ik kon gewoon de criteria die ik niet wist naar mijn zoon sms’en en dan vertelde hij wat hij het liefste wou. De website van de motorzaak ziet er ook prachtig uit, met indrukwekkende actiefoto’s. Als we nog vragen hadden gaf de klantenservice uitstekende hulp, we hadden het niet beter kunnen treffen dan met deze motorzaak! Mijn zoon rijdt inmiddels apetrots op zijn nieuwe Aprilia Tuonor. In Amersfoort zoeken naar een motorzaak ging eerst niet helemaal soepel, maar we zijn erg tevreden met Doornekamp  Motorsport!

Gerelateerde artikelen

Snorscooter kopen

Kettingslot Stahlex