Eurprivacy.nl
Image default
Auto's en Motoren

Nissan Ariya

De Nissan Ariya is een volledig elektrische SUV die in 2022 op de markt wordt gebracht. Het model is de nieuwste toevoeging aan het groeiende aanbod van elektrische auto’s van Nissan. Het is een auto die bekend staat om zijn futuristische ontwerp, geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties. In dit artikel bespreken we de geschiedenis van de Nissan Ariya, de kenmerken van het huidige model en wat we kunnen verwachten van toekomstige updates.

Geschiedenis van de Nissan Ariya

De Nissan Ariya werd voor het eerst gepresenteerd als conceptauto op de Tokyo Motor Show in 2019. Het was een opvallende auto met een futuristisch ontwerp en geavanceerde technologieën. Het model werd goed ontvangen en Nissan kondigde aan dat het de auto in productie zou nemen.

Het huidige model van de Nissan Ariya is gebaseerd op het originele concept, maar heeft een aantal wijzigingen ondergaan. De productieversie van de Ariya werd onthuld tijdens een virtueel evenement in 2020 en zal in 2022 beschikbaar zijn voor de verkoop.

Kenmerken van de Nissan Ariya

De Nissan Ariya is een volledig elektrische SUV die in staat is om ongeveer 500 kilometer te rijden op een volle acculading. Het model is voorzien van een elektromotor die 290 kW vermogen produceert en een topsnelheid heeft van 200 km/u.

Het interieur van de Nissan Ariya is ruim en modern. Het model is uitgerust met een groot touchscreen infotainmentsysteem dat kan worden bediend met spraakopdrachten. Het model is ook uitgerust met een geavanceerd navigatiesysteem dat rekening houdt met de actieradius van de auto en de beschikbaarheid van laadstations.

De Nissan Ariya is voorzien van geavanceerde veiligheidstechnologieën, zoals lane departure warning en een noodremassistent. Het model is ook uitgerust met een 360-graden camera die een volledig beeld geeft van de omgeving van de auto.

Toekomst van de Nissan Ariya

Nissan heeft plannen om de Ariya in de toekomst verder te ontwikkelen en te verbeteren. Het bedrijf werkt aan het uitbreiden van het aanbod van elektrische auto’s en het verbeteren van de prestaties van de bestaande modellen.

Een van de toekomstige updates voor de Nissan Ariya is de toevoeging van geavanceerde autonome rijtechnologieën. Nissan heeft aangekondigd dat het van plan is om Level 2 autonoom rijden toe te voegen aan de Ariya. Dit betekent dat de auto in staat zal zijn om gedeeltelijk zelfstandig te rijden op snelwegen en andere wegen met duidelijke markeringen.

Nissan werkt ook aan het verbeteren van de oplaadmogelijkheden van de Ariya. Het bedrijf werkt samen met andere fabrikanten om een netwerk van snellaadstations op te zetten die compatibel zijn met de Ariya en andere elektrische auto’s.

Het is mogelijk om de Nissan Juke, Leaf, Ariya en Qashqai te leasen via private lease. Hieronder vindt u meer informatie over de private lease opties voor elk van deze modellen:

private lease Nissan Juke: De Juke is beschikbaar voor private lease bij verschillende leaseaanbieders. De maandelijkse leaseprijs hangt af van de gekozen uitvoering, de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Inbegrepen bij de leaseprijs zijn onderhoudskosten, verzekering en wegenbelasting.

private lease Nissan Leaf: De Leaf is ook beschikbaar voor private lease bij verschillende aanbieders. Bij private lease van een elektrische auto is het vaak mogelijk om gebruik te maken van aantrekkelijke subsidieregelingen en belastingvoordelen. Ook bij de Leaf zijn de kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen bij de leaseprijs.

private lease Nissan Ariya: Op dit moment is de Ariya nog niet beschikbaar voor private lease, maar dit kan in de toekomst veranderen.

private lease Nissan Qashqai: De Qashqai is ook beschikbaar voor private lease bij verschillende aanbieders. Net als bij de Juke en de Leaf zijn de kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen bij de leaseprijs.

Let bij het kiezen van een nissan private lease aanbieder goed op de voorwaarden en de contractduur. Vergelijk ook altijd verschillende aanbieders om te zorgen dat u de beste deal krijgt.