Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Makelaar in Hoogeveen inschakelen voor de verkoop van uw woning?

Wilt u een huis kopen in Hoogeveen en bent u daarvoor op zoek naar de beste makelaar in Hoogeveen. Dan bent u bij makelaar Hoogeveen aan het juiste adres. De makelaar in Hoogeveen biedt u prachtige huizen aan in Hoogeveen. De huizen gaan van nieuwbouw tot prachtige huizen uit begin 20e eeuw. En om u een beetje een beeld te geven van de huizen die ze aanbieden ga ik er een paar voor u op een rijtje zetten.

Het eerste huis die de makelaar in Hoogeveen u aanbiedt is het Keizersmantel 8 in Hoogeveen. Het herenhuis is gebouwd in 2006 en staat bekend om zijn vele ruimte. Het woonoppervlak is 141 m² en het herenhuis ligt aan een rustige weg in een woonwijk in Hoogeveen. Het huis heeft in totaal 6 kamers waarvan 4 slaapkamers. Het huis kost in totaal € 339.000,- k.k. Dan gaan we nu over naar het volgende huis dat de Makelaar in Hoogeveen u aanbiedt. Dit is het huis in de Schutstraat 179. Ben je opzoek daar een vrijstaand huis met een heerlijke sfeer in Hoogeveen dan is dit huis de juiste die u zoekt.

Het huis is gebouwd in de periode van 1906 tot 1930 en heeft een woonoppervlak van 107 m². De makelaar in Hoogeveen biedt u een huis aan met 2 woonlagen in totaal 4 kamers waarvan 2 slaapkamers. De woning heeft ook een garage waar je maximaal 1 auto in kwijt kan. De woning soort is een eengezinswoning en de koopsom die je ervoor moet betalen is € 200.000,- k.k. Dit zijn zo even 2 huizen die de Makelaar uit Hoogeveen u aanbiedt. Bent u opzoek dus op zoek naar een makelaar in Hoogeveen die uw droomhuis verkoopt dan zit je bij de makelaar in Hoogeveen goed.

https://www.woonaccenthoogeveen.nl/huis-kopen-hoogeveen/