Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Machinebouwer Twin-Tech | Voor ieder project

Machinebouwer Twin-Tech voor écht maatwerk

Zoekt u zich een ongeluk naar een machine dat aan specifieke functionaliteiten moet voldoen, maar kunt u deze niet vinden? Wellicht is het dan tijd om te kiezen voor en maatwerk machine. Een machine dat helemaal vanaf de basis is gebouwd en afgestemd aan uw wensen. Bij Twin-Tech machinebouwer uit Enschede doen wij precies dit… én gaan we een stap verder.

Speciaal machine bouw dankzij jarenlange ervaring

Bij Twin-Tech engineering doen we geen concessies. We hebben de grootste passie in het ontwikkelen van nieuwe machines die volledig op maat zijn afgestemd aan de wensen van onze opdrachtgevers. Daarom proberen we juist voor unieke situaties en problemen de juiste oplossing te bedenken. Hiervoor hebben wij een deskundig team van ingenieurs die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D technisch tekenen en meetwerk en hoogwaardige componenten, en dit in de praktijk kunnen toepassen met prototype machine design!

Van goed naar beter met product automatisering

Goede automatisering kan uw productieproces helpen tillen naar een hoger niveau. De grootste voordelen van het effectief inzetten van product automatisering is een efficiency inhaalslag en kostenreductie. Bij Twin-Tech hebben we reeds mogen werken aan speciale machines voor opdrachtgevers en hulp geboden bij het installeren op locatie. Een mooi voorbeeld is ons project Prefab in Amsterdam.

Ook een project starten met ons engineeringsbureau? Neem contact op!

Klantspecifieke machines voor de voedingsmiddelenindustrie

In specifieke branches heb je te maken met vereisten ten aanzien van machinebouw. Zo ook bijvoorbeeld voor de voedingsindustrie. Hiervoor gelden specifieke eisen voor het materiaal gebruik en wordt hoogwaardig RVS metaal vereist in de voedingsmiddelenbranche.

Uiteraard varieert dat per opdracht. Zo hebben we voor het bedrijf Nestlé een Liftkooi & Goederenlift ontwikkeld. Deze wordt gebruikt in de fabriek waar melkpoeder wordt gemaakt. Om de poeder binnen de fabriek te transporteren hebben wij een speciale lift geïnstalleerd. Ondanks dat de voorwaarden vrij complex waren, is het toch ons gelukt om de lift te ontwikkelen met een geslaagd eindresultaat.

Goed in 3D engineering & technisch tekenen

Technisch tekenen in 3D is tegenwoordig een must. Met 3D kunnen we precies schalen, meten en maten in werkelijkheid goed weergeven zodat het model een realistische weergave wordt van de echte machine. Tijdens dit proces wordt het concept van de machine, aan de hand van de tekeningen en 3D CAD modellen, steeds meer verfijnd totdat het definitieve concept ontstaat. Dit design vormt het fundament voor de realisatie van de daadwerkelijke machine.

Waarom kiezen voor machinebouwer Twin-Tech

Maatwerk speciaal machinebouw zit in ons bloed. En omdat we voor meerdere branches machines hebben ontwikkeld ( voedingsmiddelenindustrie, transport en logistiek, de chemische industrie, opslag ) zijn we allround goed ontwikkeld met veel ervaring. Ook onze hoofdlocatie, te vinden op het Kennispark Twente, bevinden ons in het perfecte ecosysteem voor innovatie, talent en ondernemerschap. Naast onze hoofdlocatie, hebben we de mogelijkheid te fabriceren, testen en produceren op onze installatie locatie in Halle (Gelderland). Tot slot schakelen we snel en zijn we erg flexibel in de communicatie wat het doorloopproces versnelt.

https://www.twin-tech.nl