Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Lekker springen

Er zijn best wel veel verschillende soorten trampolines op de markt. Je hebt veel verschillende kleine, ronde en zelfs de ingraaf trampolines. Daarnaast heb je ook de magic circles trampoline. Er zijn nou niet ontzettend grote verschillen tussen de hiervoor genoemde trampolines. Wat een verschil is aan de magic circle trampolines is dat de mat van de trampoline verschillende kleuren heeft en daardoor heeft de trampoline toch een vrolijker uiterlijk. Dit vinden kinderen vaak toch leuker.

 

Wat dus ook heel goed mogelijk is, is om je trampoline in je tuin te graven. Dat ziet er ten eerste mooier uit in je tuin. Het is wel een nadeel dat je dan een groot gat moet graven voordat je de trampoline daadwerkelijk kunt plaatsen. Een ander voordeel is dat het een stuk veiliger is. Wanneer je trampoline ingegraven is zorg je ervoor dat je niet naar beneden kunt vallen van een bepaalde hoogte. Wat dan weer een voordeel is van een trampoline boven de grond is dat je de trampoline altijd makkelijk op kunt bergen en verplaatsen. Zo kan die in de winter makkelijk naar binnen zonder dat je een groot gat in de grond achterlaat.

 

Bij een magic circle trampoline heeft speciale kleinere poten die ongeveer vijftig centimeter zijn. De kuil moet dus ook zo diep worden gegraven. Deze trampoline zit meestal iets hoger boven de grond dan een standaard trampoline die is ingegraven.

 

Je moet dus allereerst een kuil graven en daarvoor bedenken hoe diep die moet zijn. Wanneer het gat is gegraven wordt het tijd om het frame te plaatsen in de kuil. Zorg er altijd voor dat deze waterpas is. We raden ook aan om wat stenen onder de poten te plaatsen zodat de trampoline niet te ver gaat wegzakken tijdens het springen op de trampoline. Als laatste wordt het tijd om de veren en de springmat te bevestigen. Wanneer alles klaar is kun je losgaan op je trampoline! Jong en oud zullen een top tijd hebben op de trampoline.

https://www.trampolines.nl/